Už asi 3x sa mi snívalo že ma priatel podvádza s kamaratkov. a neviem čo robiť. či je to len sen alebo to moze aj nejako ńadvadzovat na realitu. lebo ona stale po nom pokukuje. minule dokonca chodila pred nim v podprde a nohavickach. a druhy krat ked bol on az moc spity tak ju chytal za kozy a tam dole az dokym som neprisla. a za triezva sa vyhovaral ze to som bol len opity ze on by ma v zivote nepodviedol. tak ja uz neviem :/
Sny - nevera
ja mam zase tusaka, ze jednej sa paci ten moj, čumí na nho vzdy ked moze a ked sa s nou rozpravam ani za svet mi nechce pozerat do očí, snivalo sa mi, ze je falosna, aj mam pri nej taky pocit, aj ked kazdemu pripada mila a velmi dobre dievca, ja sa neviem zbavit toho, ze je falosna, co uz s nou, ale tak vzhladovo je uplne mojho muza antityp, takze len snivat moze
uz som tu minule pisala o mojom ex a ako to skoncilo
dlho som vedome v bdelom stave kvoli klapkam na ociach, usi, srdci, dusi a hlavne na rozume odsuvala priznaky, zachytavanie vnemov atd.
ale... casto sa mi o nich snivalo, uplne jasne sny, nakoniec ked sa vsetko prevalilo, sa ukazalo, ze to, co sa mi snivalo, sa skutocne udialo a cca. aj v tom case
podvedomie neoklames
davaj si pozor - na nich oboch
najskor sa ti to sniva preto, lebo uz mas s nimi dvomi negativne skusenosti, oni mali spolu takmer petting, alebo aj, takze sa ti vobec necudujem, mas to v podvedomi, ani jednemu, ani druhemu sa neda verit