ahojte, rastu mi tri zuby mudrosti, velmi mi to skrivilo zuby a nayvse mi zubarka povedala ze mam zly skus, co by bolo najlepsie spravit? rovnatka, fixny strojcek, ci normalny strojcek na noc? mam 19 rokov.dakujem.
krive zuby
neporadi este niekto?
no mamkamaratku,ma uz rok a zatial paltila len tych 4000.chodi do BA.za zatahovanie plati 500,tak neviem.
4000sk je nič.Skôr tá druhá cena ale to bude komplet po sčítaní všetkých sedení a úkonov.Naraz 30 000sk nebudeš platiť.
a nevies asi pribliznu cenu? je to tusim dost rozdielne,co som tu citala niektori pisu (po 18tke) 4000, iny 30 000, co sa mi zda ale uz prehnane,vdaka za radu,len musim teraz nejaku lekarku najst.
ak už nie panoramat.snímok tak mohla urobiť malý snímok a výsledok by videla hneď.Dávať fixný aparát v takomto stave keď nevieš čo tie osmičky urobia by bolo hádam zbytočné.Najlepšie ti poradí stomatológ ktorý robí "strojčeky" -čeľustný ortodont.Nie je to lacná záležitosť lebo po 18 si fixný aparát hradíš sama.
Nie,neposlala ma nikam. suvisi s tym osmickami ten snimok?
v prvom rade vymeň zubárku,lebo ona prvá ti mala poradiť čo ďalej.Poslala ťa na panoramat.snímok čeľustí?
dakujem,ale ked ich nemam este celkom vyrastene ako sa daju vybrat,nie je to prilis bolestive? a kolko stoji priblizne fixny strojcek?