alergia,co vam pomaha mam na mysli polinoyu

včielka

napísala som aj polino za taka je diagnoza, ale myslela som ,že to ludom viac povie pod tým názvom.ale mne to fakticky začalo ked som isla po luke,kde sa sušilo seno,ked som odisla prešlo to.Tak možno preto .

alergic girl

senna nadcha nie je spravne definovana ,lebo to by so mala alergiu na seno,spravna definicia ja pelova alergia.
ja mam alergiu uz pomaly 6 rokov a uz piaty rok mi pichali injekie a teraz
pre mna namiesaju nejaku specialnu latku
takze sa spytaj svojej alergologicky.aku alergologicku vobec mas?

sickerr

tak aerius je lepší ako obyčajný loratadín, pokia+ ťa svrbia oči-tak každemu zabere niečo ine! podla mojich skuseností sanorin-analerg.,vyzine, sensilux, sú dosť slabé očne kvapky, tie kupiš aj bez predpisu, a potom na predpis máš livostin, spersalerg, a najlepší je allergodil resp. antalerg záleží od akej firmy! a čo mne pomáha je jednoznačne zaditen-očne kvapky-i ked doplatok je veľký ale je účinný!
a do nosa sa používaju spray napr. livostin, alergodil -maju protisvrbivý učinok, proti kýchaniu a tak.... ale ak máš nos upchatý tak v tom ti pomožu len kortikoidy! osobná skusenosť 1x denne Tafen spray!a mam pokoj dokážem voľne dýchať:) ale sú aj ine napr. Flixonase, Beclomet.... tiež dobre:)

vcielka

bola som na alergo,solnu jaskynu neodporuca pri akutnom stave, ze to moze zhorsit.to pre vas ostatných postihnutých.aj naparovanie v akutnom stadiu tiez neodporuca,lebo tie sliznice este mozu viac napuchnut aahojky

zanocka72

Aj ja ako Alternatíva vyradím mliečne výrobky-okrem jogurtov,a aj vajíčka,surové obiloviny-ako musli.Bez okuliarov sa oni nepohnem -kúpila som si také ako nosia horolezci/majú také kožené boky/,tiež si často umývam vlasy.Kamarátka si vyplachuje nos s fyziolog.roztokom.-vraj pomáha.Uplne najlepšie mi pomáha more-najmä to Chorvátske/ason 10 dní/.

igris

vcielka , urcite nech ti alergologicka predpise kvapky do oci a nosa, je vela druhov , kazdemu zabera ine. Ja mam dobre skusenosti s alergodilom. Pred tym ako si kazde rano a vecer davam kvapky do nosa striekam si este MAR plus. je to morska voda a to "plus" je ze obsahuju panthenol , ktory dobre robi slizniciam a obnovuje ich. Mojmu synovy /alergik/ vzdy tiekla krv z nosa , ale teraz je pokoj. Rano si to mozes vstreknut castejsie, uvolni sa ti nos a zbytocne sa nezapaluje hrdlo. Pri naznaku bolenia hrdla treba kloktat, bud slanu vodu alebo kloktadla. Existuje mast do nosa , ktoru si davam ked idem do prirody, ktora zabrani vniknutiu pelov , ucinkuje par hodin. Treba info v lekarni. Vynechala som mliecne vyrobky okrem jogurtov /moja skusenost,nie kazdemu musi vyhovovat/ a mnozstvo hlenov sa zlepsilo.....Alergiu mam cca 20 rokov , takze uz som vyskusala vselico :), ale kazdy rok ma znova a znova neprijemne prekvapi :(

velavravna

vcielka, skús ešte okrem kvapiek do nosa a očí prírodný prípravok Imuno C, nájdeš ho na -odkaz odstránený- Je to prírodný vitamín C s bioflavonoidmi a qvercetínom, uľavuje pri alergiách a potláča produkciu histamínu. Tiež je dobrý pri komplikáciách alergie, má silný protizápalový účinok a posilňuje imunitný systém. Je lepšie užívať vyššie dávky, budeš sa cítiť lepšie. Prajem veľa zdaru v boji s pliagou alergiou.

vcielka

Ja som z LIptova a tu nemam nablizko len obycajne jaskyne,inak ked som tam bola s detmi dýcha sa tam dobre,o solných na okoli neviem .a cestovat viac ako 50 km by bolo fin. narocne.Ako vam zabera more kto chodite,zlepsi sa vam stav.Najviac ma stve ze to mam tak 7 rokov ale k lekarke som sla asi pred 2 rokmi aj to ma poslali z plucneho.stale som mala kasel a uzliny zdurene,preto tym obvodakom nedoverujem.Ked im nepovies co chces chodis tam ako so metami do kontajnera.