Čo by ste chceli stihnúť do 21.12. 2012?

Maoam

Lost, vramci toho ma ale napadla vtipna prihoda, teda recidivujuca...vzdy ked spomeniem pred jednou znamou, kam by som chcela ist kuknut ALEBO co urobit, tak vies co sa stane? Cochvila sa dozviem, ze ONA to urobila - alebo tam isla (dovolenka), neviem ci je tak bez fantazie, alebo ma berie ako osobnu inspiraciu? ;DD
No este aj oblecenie si zacala kupovat podobne mne...hmmmm ale je starsia, nechapem...no...:DDD.
A zboznujem ako trepala v lete este, ze ach, Vianoce, tie TREBA STRAVIT S RODINOU a ja som len zo zartu prehodila, ze no urcite, treba ist na chatu do hor a hadaj, kam ide 22.12.? NA CHATU DO HOR :DDD

Maoam

Lost, ooooooo ano a ako!
zislo by sa aj mne, boze, tento rok ani den som nestihla :-/

Ini stihli aj 5 dovoleniek, vydatnych :-//.

To je obrovsky rest, ktory voci sebe samej mam...

lost

jasne ved nie som skromny :D
i ked to je relativne :P
chcem dovolenku po novom roku (teraz uz nestiham), tak to mozem povazovat ako darcek na Vianoce? :D

Maoam

Lost, inak este stale nemam mobil na vytukavanie, vkuse sa este nervacim s tym debilnym touch-screenom, ale kamos si uz nan brusi zuby, sice bude vyzerat ako gay, lebo je to zensky model este aj farbu ma tmavu pink a ze La Fleur a kvietky na nom :DD, ale jemu je to jedno (a mozno je utajeny gay?? ;DD).
On ho hned schmatne...

Tak ked si objednam laptop po sviatkoch, tak objednam aj jednoduchy mobil na vytukavanie sms-iek :DD.

Maoam

Lost, vdaka, tak radsej ten HDD, lebo potrebujem väcsiu kapacitu.
Pomohol si mi :-).
No nebud taky skromny, len si pekne pre seba nieco kup :D.
Ja si ten väcsi nakup necham PO Vianociach, ked vsade naskacu zlavy :DD. Uz dva-tri dni po nich su tu velke zlavy...takze teraz iste nebudem kupovat.

lost

pre krpca mam take sampony :D
nech vyzera ako vystavny psik :)))
a mozno zopar hraciek :D
a pre seba zatial nic, uvidim co mi este napadne neskor :)))
pre seba vlastne uz darcek mam :D prave sedi vedla mna a pyta si moju pozornost :D
uz zajtra bude "ako z plagatu" :D
(ci ako sa tomu hovori :P ) :)))

lost

Ale pozeram ze aj lenovo ma dost modelov do 500 E.
Inac ak pracujes s dokumentmi atd, tak mozno by som odporucil SSD disk, namiesto HDD. Je to o kus drahsie a obmedzena kapacita, ale je to nesmierne rychlejsie a pohodlnejsie a tichsie :)
Napr ja osobne som spravil tak, ze som ten HDD co so tam mal vybral (a niekde ho mozno este mam :D ) a kupil SSD, sice len 40GB, v tom case stal 100E, teraz by za taku cenu mohol byt asi 80-120GB SSD, podla toho..
Ale niektore ntb maju moznost, ze namiesto DVDromky mozes dat tento SSD :)
Ale je to take dvojsecne, sice je to super rychle (nema mechanicke castice), avsak... HDD by mal 320-500GB a tu ist nad 180GB bude velmi drahe.. (ten 180GB by stal tusim okolo 150E plus minus..).
Cize podla toho, co od toho ocakavas :)

Maoam

Lost, asi 17-tku, o Lenove som pocula vela dobreho, tak dakujem pekne za tip :D.
P.S. co si ides darovat k Vianociam ty? a pre Bastiena uz daco mas?

lost

Jasne, chapem co asi chces, a displey aky velky? ten 15" ci az 17" ?
No ja mam Lenovo uz treti rok, sice dospley maly (14") ale zatial fici super, je tichy, robustny a celkovo super..

S inymi znackami nemam skusenosti, no Toshiba mi skapala do 2 rokov, prave obraz odisiel..