Tak keby náhodou ten koniec naozaj mal prísť, čo všetko by ste chceli dovtedy stihnúť?
Čo by ste chceli stihnúť do 21.12. 2012?
asi preto, ze to jedno bolo zastresene cabrio? a volant vpravo :D
no mne sa Cabrio moc nepaci, ja mam rada znacku BMW ako taku, dobra kvalita, su sice drahsie, ale dobre dlho drzia
toyota je moja laska z mladosti :D ked vysla Yaris :D zlate male zaoblene auto vhodne pre zeny, do mesta
rozmyslal som aj nad tymto :D
hadaj preco :P :D
som zvedavy ci si vsimnes preco :P
ale v realite to bude asi toto :
dobry vyber :P
no toto by mohlo aj byt :)
www.ridelust.com
toyota teda neviem ci ma, mozno toto
images.canberratimes.com.au
alebo lexus (to je toyota len "lepsia") www.automobil-blog.de
z tohto asi to bmw je najkrajsie :P :)
ono je to tazke si vybrat :D ale laternativa je si poziciat vsetky na vikend po kuse a potom vybrat :D
zabudol som hodit do kosika 1 produkt pre psa :D ach, da mtam 5, a 1 zabudnem :D nevadi, aj tak vsetko co som chcel tam nemali, takze dalsich 4-5 musim z ineho eshopu :D budem mat viac kozmetiky pre psa ako ma priemerna zena v kupelni :P :D
to som zvedavy aky vysledok bude mat tento experiment :)
Lost, ja mam slabost na BMW a Toyoty ;D
Lost, ano 2r je standard a ked si priplatis, predlzi sa na 3r
Lost, neviem, ak udru mrazy, Cabrio ...:D
ci si ho zastresis ci co :D
neviem no, TV pre mna nie je velmi rajcovna, aj tak kukam prevazne DVD a obcas nejaky dokument, väcsinou je TV vypnuty, pre mna je PC dolezitejsi a na ten laptop sa tesim uz teraz :D
dufam, ze vyberiem nieco solidne, co hned nekrachne
nj, len tie feny (ja mam taky za 20-30e tiez 2 roky stary), su nanic :D slabe, hlucne :D hento je profi fen, ale su aj take, ktore by 4,5kiloveho pudla odfukli :D
a aj to krajsie a kvalitnejsie vyfuka co je velmi dolezite, aby som mu nepokaizl srst..
jj novy laptop isto potesi :) tiez si chcem nieoc nove kupit ale neviem co :D
laptop mam, i ked novy by bol super, tento je STARY am a 3 roky ale fici dokonale :D tak co viac mozem chciet :)
PC/TV uz neeee, tie tiez idu OK..
jedine cabrio na leto este nemam :D co myslis? :P