Čo by ste chceli stihnúť do 21.12. 2012?

Maoam

asi preto, ze to jedno bolo zastresene cabrio? a volant vpravo :D

no mne sa Cabrio moc nepaci, ja mam rada znacku BMW ako taku, dobra kvalita, su sice drahsie, ale dobre dlho drzia

toyota je moja laska z mladosti :D ked vysla Yaris :D zlate male zaoblene auto vhodne pre zeny, do mesta

lost

dobry vyber :P

no toto by mohlo aj byt :)
www.ridelust.com

toyota teda neviem ci ma, mozno toto
images.canberratimes.com.au

alebo lexus (to je toyota len "lepsia") www.automobil-blog.de

z tohto asi to bmw je najkrajsie :P :)

ono je to tazke si vybrat :D ale laternativa je si poziciat vsetky na vikend po kuse a potom vybrat :D

zabudol som hodit do kosika 1 produkt pre psa :D ach, da mtam 5, a 1 zabudnem :D nevadi, aj tak vsetko co som chcel tam nemali, takze dalsich 4-5 musim z ineho eshopu :D budem mat viac kozmetiky pre psa ako ma priemerna zena v kupelni :P :D

to som zvedavy aky vysledok bude mat tento experiment :)

lost

cabria by mali byt lancejsie prave v zime :P preto :D len neviem AKE :D nie je ich vela co sa mi pacia a nemoze to byt draheee :D ale zase nie truhla na kolesach.. ake sa ti paci? :)

Maoam

Lost, neviem, ak udru mrazy, Cabrio ...:D
ci si ho zastresis ci co :D

neviem no, TV pre mna nie je velmi rajcovna, aj tak kukam prevazne DVD a obcas nejaky dokument, väcsinou je TV vypnuty, pre mna je PC dolezitejsi a na ten laptop sa tesim uz teraz :D

dufam, ze vyberiem nieco solidne, co hned nekrachne

lost

nj, len tie feny (ja mam taky za 20-30e tiez 2 roky stary), su nanic :D slabe, hlucne :D hento je profi fen, ale su aj take, ktore by 4,5kiloveho pudla odfukli :D
a aj to krajsie a kvalitnejsie vyfuka co je velmi dolezite, aby som mu nepokaizl srst..

jj novy laptop isto potesi :) tiez si chcem nieoc nove kupit ale neviem co :D

laptop mam, i ked novy by bol super, tento je STARY am a 3 roky ale fici dokonale :D tak co viac mozem chciet :)

PC/TV uz neeee, tie tiez idu OK..

jedine cabrio na leto este nemam :D co myslis? :P