Tak keby náhodou ten koniec naozaj mal prísť, čo všetko by ste chceli dovtedy stihnúť?
Čo by ste chceli stihnúť do 21.12. 2012?
Lost, uz sa tesim na lov na laptop po sviatkoch :D.
vies co Lost, na tieto veci som bola fakt blba, a teraz? fen, tri kefy a sponky 9e v Müller (nieco ako Rossmann, DM).....ma ide o zem smarit!
Ale pozri sem napr, aky je tam rozdiel, okrem znacky? :D
www.ebay.de
ved 80 vs 175 je celkom aj rozdiel.. len neviem kde je hacik.. a ze 100E za stojan, no teda :D to by som mal radsej chytit nejake drevo, dva klince a kladivo :) este mi zostane aj a pivo :P
nojo, keby tu tak padli ceny, tiez by som bol rad :D www.profikozmetika.sk
jeeej fen :DDD
super darcek, ja blba som si vlani kupila fen za 20e a teraz vsade vidim do 8-9e aj s kefami, no nic..:-//
Lost, Linux mi poradil kamos, tiez je proti Win a korupcii, ako aj ty a sam ma Linux a je spokojnejsi (rychlejsie)
Inac este k tomu Win8 vs Linux... noo nemam skusenosti ani s jednym :D ale mam extremnu averziu proti mrkvosoftu (z principu ze ako sa sprava, korupcne atd..) a hlavne to, ze ma nuti kupit si windows, ked ho nechcem (nikto nema pravo mi nutit produkt/sluzbu ktoru nechcem) a tak uz len preto by som sa na to vykaslal a kupil notebook bez operacneho systemu :)
a naisntaloval tam nieco co je zadarmo.. (napr ten linux), lebo platit 100-150eur kazde dva roky, lebo si mrkvosoft zmysli ze je ca sna novy win, nemienim.. teraz som si pred 2 rokmi kupil na novy pc original win7 za cca 90-100eur, a toto lutujem najviac :) radsej by som tie prachy mal dat nejakemu bezdomovcovy na chlast, ako na ten zdrap softweru, lebo mi lezie na nervy.. (je nefunkcnejsi ako win xp podla mna)..
kazdopadne ak to urobi zlavu z ceny notebooku tak preco nie :)
prinajhorsom si mozes preniest licenciu z toho ktory mas teraz, nech tam mas uz hocico..
tiez planujem prejst na linux, casom to asi bude skor urcite ako mozno..
alebo si proste stiahnem a cracknem windows no :) co si budeme klamat..
jasne.... skor vo vsetkom opakuje...