Je to hrozny pocit,neviem ako zacat ale uz nevladzem,vycerpava ma to,som uplne na dne,ked sedime u stolu a nad nami svieti svetlo a ja mam blok nieco povedat,mam strach s cervenania a to ma blokuje komunikovat,potrebujem vediet ci im to mam povedat ze mam strach s cervenannia lebo sa ma pytaju preco nic nerozpravam,ja len ocerveniem a bloknem sa este viec ,prosim o radu dakujem
Mam strach rozpravat medzi znamymi
Mimulus máš pravdu.
Flesh - dobre si prečítaj jej príspevky. Ja si naopak myslím, že je to úplne normálne. Hlavne keď majú tí ľudia iné názory ako ty a nemáš s nimi o čom debatovať. Závisí to aj od toho, že ak má človek malú rodinu alebo sa nachádza niekde kde nemá stály domov tak sa mu ťažko nárazovo komunikuje cca s 10timi ľuďmi naraz. Je to niečo také ako keby prišiel Tibetský mních do nejakého veľkého obchodného centra.
Mimulus ale väčšinou to tak je.Alebo sa ich bojí.To by sa malo riešiť zo psychológom alebo psychiatrom.
Flesh toto nie je o zhovorčivosti!!! Vôbec nie je málo zhovorčivá.
To bude tým že si malo zhovorčiva.
napiste mi nieco,cakam na dalsie rady a nazory...dakujem
Neboj určite to tak nebude vždy :)
MIMULUS.,je to aj v tom ze ja s priatelom zijem pol roka v zahranicia a na zimu sa vraciame domov takze je to taky kocovnicky zivot..ked si uz zviknem v zahranici ani sa nespamatujujem a je koniec sezony a my sa vraciame domov...a tu nemame svoj byt,byvame u priatelovych rodicov,takze nemam nic svoje,chyba mi moja pohoda ktoru mam v zahranici,tam som uplne ina...ako keby som mala dva zivoty...dve osoby---som s toho trosku dezorientovana :-DD
To nie je zvláštne - to je úplne normálna vec. Ver mi. Ak nechceš hovoriť nehovor a ak Ťa bude niečo alebo niekto nútiť tak to jednoducho ignoruj. Mne trvalo 2 roky kým som si na takú veľkú rodinu zvykol.
Aj som si myslel :) Aj ja som sa takto správal a moja rodina tiež nie je veľká. Príklad moja rodina: Vianoce 3 - 5 ľudia. Rodina Manželky: 25 ľudí pri Vianočnom stole.