Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko stoji zubny strojcek?

barbinka

anjelicek: mám 25 rokov a chodím na Pečnianskú ulicu v Ba. a o tej v auparku som počula. Kamarátka má syna pod 18 rokov a od nej chce za spodný strojček nejakých 800 eur. Tam ani nechoď. Potrebuje zarobiť na vysoké nájomné, ktoré má v Auparku.

meganka

anjelicek, a k akej zubarke si to isla? Asi k sukromnicke, vsak? To je strasne velka suma. Ja chodim v BA na Heydukovu, je to statna nemocnica, a zatial som platila dokopy asi 20tisic. Strojcek nosim uz treti rok a mam 29 rokov.

anjelicek

barbinka povies mi prosim u ktorej si lekarky bola a ci si uz po 18-tke? ja som bola v BA u jednej,zuby mam hrozne a vyjde ma to cca 60 tis.som studentka vysokej skoly a tolko penazi len tazko zozeniem aj ked brigadujem a od rodicov tolko pytat nemozem...

barbinka

silvinka: mne zuby múdrosti vytrhli a mala som ich neprerezané, takže v tom by som nevidela problém. Som z BA a vyšiel ma takto: spodný tuším 8.000,-Sk, horný 300 eur, výmena gumičiek na jednej čelusti 7 eur, a výmena horných, aj spodných gumičiek + výmena drôtov 21 eur. S tým, že výmenu gumičiek mi robí každý mesiac a pol a výmenu drôtov každé tri mesiace. A predtým ešte som platila za odtlačky 500 Sk.

silvinka77

barbinka:dakujem za radu, no neviem sa rozhodnut ci do toho ist, lebo este mi zatial rastu zuby mudrosti a citala som, ze vtedy sa zvykne posuvat chrup, tak neviem ci sa mi to oplati teraz. A ak sa smiem opytat, odkial si a kolko ta vysiel strojcek na vsetky zuby? dakujem

barbinka

silvinka: ja mám 25 rokov a spodný strojček od septembra a horný od marca a doktorka mi povedala, že mi to pomáha. Že spodné už mám pekné. Aj keď ja ho nemám kvôli krivým zubom.