Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko stoji zubny strojcek?

tina84

Dobry den
mam 26 rokov, mam krive predne dva zuby.
Chcela by som sa opytat, ci sa daju krive zuby upravit inac ako strojcekom. Myslim, ci sa nedaju urobit porcelanove alebo niejaka ina moznost. Nemate niekto s tym skusenosti
Dakujem za vase odpovede

doopi

Mohol by niekto z tých čo písali o lacných strojčekoch dat kontakt na stomatologa ktorý im to robil ? :-) Dakujem
Myslímže by to ocenili viacerý a platit zdieračom už nechcem.

majka15

Ja som za ten zelezny strojcek dala cca 10 000 koruun...:)..ale bolo v tom uz vsetko...a mala som stastie aj na zubarku..:)...

tekwicka

mam.17.a.idem.si.dat.strojcek.som.z.nitry.a.na.parovciach.mam.zubarku.strojcek.si.idem.dat-.na.horne.zuby.a.netusim.kolko.to.bude.asi.stat.neviete.niekto.pls???...moja.dr.je.ordoghova.je.to.sukromna.dr....poistovnu.mam.dôveru..diky.za.skore.odp:-)

marsal

cawte....chcem sa opýtať či nemá niekto skúsenosti so zubnými lekármi a strojčekmi v okrese zvolen kedže sa mi stal uraz, ze sa mi nakrivili dva zuby pri hokeji a mam po 19-tnácke tak aj aká býva zhruba cena ?

bellinka

na kolkatke prosim presne sidli , mozno by som za nou skocila totiz mam zaujem o strojcek :o)))a ked tu uz byvamm :o)) mozno by som sa u nej zaregistrovala

bejbyna

no ja mám o 2 dni 18 a teraz som sa rozhodla že chcem strojček na zuby, poistovna mi uz nič nepreplatí...skoro ma porazilo ked mi zubár povedal že 500€ zan dám a keby chcem priesvitný tak si mám pripraviť 600 €. Takže ma to vyjde pekne draho.