Ahojte potrebujem surne vediet, kolko stoji taky ten obycajny strojcek na zuby. Myslim ten skaredy zelezny, nie biely. Vdaka
Kolko stoji zubny strojcek?
janusska: takze len na dolnych mala a ten stal 2500? mne ma stat 4000 na oba rady, ale z toho poistovna plati 2000...tak je to nejak lacne:)
ludia, ja pojdem o 2 tyzdne na odtlacky...boli to? musite mat dlho otvorenu pusu? co to davaju za hmotu do ust? kolko to stoji??? prosim, som z toho uz teraz vystresovana:(
anjelicek tá tvoja zubárka chce na tebe zarobiť. mám 25 rokov a už 4 mesiace strojček na spodných zuboch za 7.500,-Sk, čakám ešte kedy mi nasadí horný. ten bude stáť okolo 280,-EUR.
xxxxxxxxxxxxxx a prosim ta ako si dopadla? ja som bola u nej a bola fakt velmi prijemna,len teraz musim nasetrit korunky na ten strojcek:-)
moja dcéra mala fixny strojček na horných zuboch asi 3 roky,platili sme 2500 sk, každý mesiac sme to chodili kontrolavať a už sme neplatili nič, a potom ked to dali dole ešte 500sk za priesvitnú silik.formu na zuby- má sa to nosiť pár hod. za deň
ja som nosila rovnatka 2 roky mam teraz 17 a vyslo to kedze je sukromna cca50 000 poistovna nepreplacala nic ale tak mozem povedat ze tolko diplomov co mala nema na slovensku asi ziadna zubarka ...volala sa Dianiškova a robi v aupark tower :)
Vela robi to, ze ja som to fakt mala strasne, nic neplatila poistovna, okrem toho si tam ta moja zaratala iste aj to ze ja dobre zarabam ale strojceky su drahe. Vsetko zalezi natom ako zuby stoja a kolko ho budes musiet nosit ja som platila vsetko extra, kazdy drôtik, kazdu gumicku.
wow, ludia...bud budem mat z vas najlacnejsi strojcek...alebo mi este nepovedali ze kolko to bude naozaj cele stat, povedali mi len cast z toho alebo co...
pravda je, ze moj celustny ortoped nie je sukromnik...cize nejake prachy sa tu odpocitaju...ale vsak toto nech riesia moji rodicia:D
a este ze...kto uz ma strojcek...tak ten "zelezny" ako to tu pisete, je nejaky extra skaredy? alebo je to ten co tam byvaju tie farebne kamienky??? akosi som z toho mimo:)
Ja som zubarka ako pises a nie celustna ortopedka!!! Zlatko to veeeelikansky rozdiel ja strojceky nerobim a sama som platila 5000eur, lebo som mala zly skus a rozsirovali a roztahovali mi obluk, ja som mala na hornych zuboch 3drôty nie jeden a zato sa plati a ja som si zacvakala. Bola som ale u sukromnej celustne ortopedky. Aspon teraz vies aky je rozdiel medzi lekarmi. Uc sa a nepis ked nevies.
jaja mna to vyjde tak na cca asi 65tisic na slovenske(nechce sa mi preratavat:-) )kedze mam nad 18 uz