Ahojte potrebujem surne vediet, kolko stoji taky ten obycajny strojcek na zuby. Myslim ten skaredy zelezny, nie biely. Vdaka
Kolko stoji zubny strojcek?
no prave takychto sum som sa bala :) tak dufam ze aj moj dolny bude stat menej ako horny :) zubacka, to mas nejaky priesvitny/farebny?
ahojte ja ma strojcek uz druhy den,,,,pomaly si zvykam... ja platim za strojcek plnu sumu nakolko mam viac ako 18, cely strojcek ma bude stat 1780 eur,horny aj dolny dokopy, dolny 760, a horny 1010 eur...nasadenie trvalo cca polhodinku, ale nasadila mi len horny 9 zamkov.a platila som 345 eur plus kefka 2,85 tak skoro 350....najblizsie idem o sest tyzdnov....cawes
elenocka0503> ahoj, tiez uz mi to nepreplaca poistvna a zubarka mi tento tyzden povedala ze za odtlacok + nasadenie fixneho strojceka (hore) budem platit 300e Po tych palkach z internetu som cakala viac. Ale odporucila mi ze si mam dat aj na spodne. A este 30e pri kontrole asi kazde 4 mesiace. Som z KE. A vraj to budem nosit tak do roka.. V pondelok idem na odtlacok, tak som zvedava.
Ahojte, chcem sa spýtať koľko dám aspoň približne za zubný strojček,keďže ceny na internete sú rôzne, mám 24 rokov a potrebujem ho len na spodné zuby
ešte by som chcela vedieť koľko to asi celé trvá pokým mi ho nasadia keď už mám aj prvý otlačok
najlepšie ak by niekto z okolia RA vedel povedať ďakujem :)
Ahojte, chcem sa spýtať koľko dám aspoň približne za zubný strojček,keďže ceny na internete sú rôzne, mám 24 rokov a potrebujem ho len na spodné zuby
ešte by som chcela vedieť koľko to asi celé trvá pokým mi ho nasadia keď už mám aj prvý otlačok
najlepšie ak by niekto z okolia RA vedel povedať ďakujem :)
jajkafr
ahoj, noo len ja robim v zahr a neviem ako dlho tam budem,,, myslis si ze by sa dalo nejak dohodnut s doktorkou ze by sa to stihlo za tazden? ved toho nieje vela co treba stihnut..
ahoj... mne pred nasadením strojčeka spravil zubár rtg, otlačky, potom mi vložil medzi zadné zuby gumičky, aby mi ich oddialil a mohol nasadiť strojček a na ďalšej kontrole mi nasadil strojček... všetko toto trvalo cca 3 mesiace...
Ahojte, ja by som sa chcela opytat, pred par rokmi mi mali tiez nasadzovat zubny strojcek, no tesne pred nasadenim sa to stoplo, teraz asi tak 4 roky neskor som sa rozhodla ze si ho uz konecne dam. buduci tyzden som objednana na kontrolu. chcela by som sa opytat kolko krat asi budem musiet ist este ku doktorke kym mi ho nasadia, v resp. co vsetko ma caka pred nasadenim, iste nejake merania mozno aj nove otlacky,, ale chcem vediet co este,,,,,prosim napiste. Dakujem.
Viete mi poradit nejakeho zubneho lekara kt. robi strojceky v TN???? Dakujem
Viete mi poradit nejakeho zubneho lekara kt. robi strojceky v TN???? Dakujem