Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko stoji zubny strojcek?

zubacka

to kolko stoji strojcek som uz pisala, treba sa obzriet par stran dozadu,,,a pre misabo- na tri zuby sa strojcek nedava, idu vsetky bud hore alebo dole, IBA zuby mudrosti a 8-cky sa nenapajaju, to by ta velmi tlacilo.

Domush :D

Ahojte všetci.. ja by som sa chcela spítať kolko asi tak stojí strojček na horné zuby ked mam medzeri medzi zubami... prosíím poradte ... :D

misabo

ALL prosím vás nevie mi niekto poradiť koľko stojí zubný strojček len na dolné zúbky alebo či sa dá dať len na 3 zuby a koľko to asi stojí ked mám ešte len 14 rokov?

zubacka

bodynka ja som z okresu LC, je to dost, ale predpokladam ze u mna to bude aj zdlhavejsie, okrem samotneho strojceka v tom je aj dlaha ktoru budem nosit na dolnych pred nasadenim strojceka,,,,pre upresnenie teraz mam len na hornych...

Jana C

BARBINA
a čo keď sme dospelí? Strojček nie je výsadou detí a to, či je alebo nie je neskoro na fixný aparát vie aj tak najlepšie posúdiť ortodontista...

ALL
mňa stál plastový na jeden oblúk 123 €. Je to cena za materiál, robotu a otlačky

barbina

pane boze ludia vy kolko mate rokov ved ste us dospeli nemate pocit ze je to uz neskoro na strojcek ? ja mam 13 a idem si davat v auguste na odtlacky a niewiete poradit s pouzivanim ?

Peto83

Ahojte, mate tu niekto skusenosti s pani doktorkou Annou Antalovou z Dubravky alebo s pani doktorkou Bibianou Strauszovou z Mudronovej? Chcel by som si dat fixny strojcek a hladam nejaku dobru doktorku v BA. Mam 26 takze si budem vsetko hradit sam. Dakujem.

zubacka

ahoj rew, no ten zbrusovyci papier som uz zazila ked mi robili bielu blombu na prednom zube a ta hmota sa mi dostala aj medzi zuby, je to ok, no neviem kolko ti zbrusia no ja mam napr tiez zuby pri sebe a potrebovala by som ich roztiahnut aby sa zub mohol dostat na miesto, no zubarka to riesi tak, ze mi nasadila strojcek ale ten krivy nie, ze to eby sa rozhybali a potom to pojde,,,tak som zvedava na to,,, ja mam inak zuby pekne v obluku, a tak sa ma kazdy pyta naco som si dala storjcek, a tak len ukazem na moj kryvi zubok,, ktory mimochodom az tak velmi nevidno, ale mne vadi,, na strojcek som si uz celkom zvykla,,,pohoda aj pri jedeni, len si musim odvyknut jest v meste lebo tam sa zuby cistit nedaju :D

rew

tak dobra sprava, osmicky s vyberat nebudu, vraj mozno uz ani neporastu.. :) ale zato mi idu zbrusovat z prednych zubkov aby sa mi to tam vsetko pomestilo.. nejakymi jemnymi papierikmi... robili vam to niekomu? nemam sa bat kazov? treba pouzivat nejaku specialnu zubnu pastu? ja viem, asi som sa mala opytat rovno zubarky, ale nejak ma to vtedy nenapadlo :)
zubacka> ja si to tiez davam v podstate len koli jednemu zubku... ale koli nemu sa mi zacinaju posuvat aj vsetky ostatne... :( a tie ostatne mam az prilis rovne :) teda.. nie obluk ale v rade.. spomienka na moju staru zubarku a snimatelny strojcek :)