Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

S depkou a bez priateľov

Príspevok v téme: S depkou a bez priateľov
8saskia8

to je asi najhoršie. mať depresiu a nemať sa komu vyrozprávať. fakt, nikomu. kamošku mám, ale teraz to je také, škola ..a tak ma priateľa, nemame čas, a je trocha " divná " všetko musi byť podľa nej..spolužiačky v škole su len na zábavu, nič take si nehovorime,a ni ich to nezaujíma..povedia len " aha... " tak to je fakt..super. mame to nepoviem, aj tak má starosti s mojím bratom..a priateľovi tiež nie, pre ňho to všetko je.. mam chuť si ľahnuť a preplakať celu noc, deň štvrtkové meniny, a cele vianoce a celý nový rok..
neznášam ten pocit zbytočnosti, nepochopenia, pocit že som len na uspokojenie niečích potrieb..

kasandra

katkaxyz- prečo v jednej téme vystupuješ ako chlap a v inej ako baba? Rovnaké IP adresy. Konkrétne v téme paralen+alkohol.

summit

Trpím niečim podobným. Skús mi napísať na mato3433@azet.sk rád si ťa vypočujem a môžme o tomto podebatovať :)

8saskia8

no neviem, či depka alebo depresia, ale chápeme sa.. no ja som dosť impulzívna osoba, neviem len tak ľahko nechať všetko pre seba, ale ked už nie je komu tak čo už,..a samathas, ´dakujem.., som so svojím malým psom, ten ma asi chápe najviac..

samanthas

tak vám posielam všetkým virtuálne objatie. nemám depresie, ale saskia mám tiež niekedy také pocity, že som zbytočná, že....podobne ako si napísala ty, ťažko je radiť, keď si sami nevieme rady, ale ak môžeš, tak buď s niekým, nebuď sama, ak sa dá.

Mimulus

Sám neviem čo by som urobil na Tvojom mieste, pretože na ňom som - viem je to paradox ale cez toto obdobie som radšej sám aby som niečo neľutoval. Ako stratu priateľov, hnev rodiny, vyradenie zo spoločnosti....

Mimulus

Ja som sa v živote dokázal porozprávať len s dvomi ľuďmi a ani s jedným som nemal bližší vzťah takže je to zaujímavé :)

Mimulus

Aj ja som v tej fáze a tiež neviem koľko bude trvať, prerušil alebo som obmedzil kontakt s priateľmi aby som ich nestratil. Vieš ako ma veľmi hnevá keď mi niekto povie že to bude lepšie a ja viem, že to tak nebude. Napriek tomu, že viem že ten človek to myslí dobre.