ahojte, prosim vas ak mate ktokolvek skusenosti s rakovinou, jej liecbou, s hocicim co sa jej tyka, ozvite sa. Moja mama minuly rok prekonala rakovinu prsnika, rok bol pokoj, a teraz jej objavili metastazy na plucach. uz som zufala, velmi jej chcem pomoct. Citala som o mnohych druhoch altertnativnej liecby, len si nie som ista, ci tomu mozem verit. prosim, ak mate nejake pozitivne skusenosti, prosim napiste. nariadili jej chemoterapiu, ale chcem vyskusat vsetky moznosti. velmi vam dakujem.
Rakovina je svina..
Ahoj,môj svokor vyliečil makrobiotikou už veľa ľudí,pozisťuj si o tom a začnite sa tomu venovať,ja sa tak stravujem už vyše roka a som nadmieru spokojná s jedlom a žiadne zdravotné problémy nemám. veľa šťastia maminke prajem až sa z toho vylieči :)
Pozri si film Liecba rakoviny zvnutra.
Je strasne super a ukaze ti spravnu cestu :)
kup jej goji.ma to vela vitaminov a antioxidantov,neobsahuje to ziadne chemikalie!je to taky vyzivovy doplnok,ja to jem kazdy den.dost mi to pomohlo a aj jednej znamej co mala rakovinu
Na rakovinu tu uz bolo plno tem, pozri aj na www.cancertutor.com, pripadne cez Google.sk uvedenim rng rakovina kde som uviesdol plno ucinnych metod s prirodnymi doplnkami, ale sponenul aj ine.Zialbohu chemo nie je odpoved, kedze rakoviny su zo zamorenia tela a chemo zamori este viac.Nakoniec statistika potvrdzuje, ze to nie je spravna cesta, lebo uspech je primaly, ked sa na to pozera z hladiska prezitia 5 rokov.
Uvediem tu napr porovnanie klasickeho liecenia(radio, chemo, chirurgia) voci alternativam z Mexickej nemocnice , kde nie je zakaz liecenim alternativnym, ako to je v USA.
www.oasisofhope.com
Samozrejme aj v USA mnohi lekari potajme liecia alternativnymi prostriedkami, len to nemozu uverejnit, v obavach pred prenasledovanim.
Medicina je veda, nie viera a platia tam dokazy a statistiky, ,teda pokial nie su ako v tomto pripade monopolom zakazovane.
chemo urcite nie. budte radi, ze prezila tu chemo pri prsnikoch. znova ju tam nechat ist je horsie ako nerobit vobec nic. skus si pozriet nazory rng. daj do googlu rng rakovina (ma vlastnu stranku)alebo aj tu na fore sa ho mozes opytat (bezi tu taka tema). rakovina vzn. zo zamorenia tela plesnami a mikrobami, toxinmi a tazkymi kovmi, z prekyslenia tela. viac ti povie on, alebo si to sama precitas. jednoznacne teda radikalna zmena stravy (vylucit maso, vsetky rafinovane cukry, pecivo), silne odmorovacie a protiplesnove doplnky, destilovana voda a tak. opytaj sa ho. povie ti viac
lulu dakujem.
ro - drzim jej place, podla mna pomozu aj relaxacie, odpustenie sebe aj inym, proste skusit VSETKO, aby nestratila NIC
ninka dakujem, idem precitat