Rakovina je svina..

Príspevok v téme: Rakovina je svina..
ro

ahojte, prosim vas ak mate ktokolvek skusenosti s rakovinou, jej liecbou, s hocicim co sa jej tyka, ozvite sa. Moja mama minuly rok prekonala rakovinu prsnika, rok bol pokoj, a teraz jej objavili metastazy na plucach. uz som zufala, velmi jej chcem pomoct. Citala som o mnohych druhoch altertnativnej liecby, len si nie som ista, ci tomu mozem verit. prosim, ak mate nejake pozitivne skusenosti, prosim napiste. nariadili jej chemoterapiu, ale chcem vyskusat vsetky moznosti. velmi vam dakujem.

ro

lulu ja viem presne co moju mamu trapi, aj co ju kedysi trapilo. aj na to som uz myslela, ze to sposobilo rakovinu. neviem,ci prave prsnika, ved vztahy mame dobre, s otcom si tiez vychadzaju. neviem. niekdy rozmyslam, preco prave ona, preco my. bojim sa, ze lekari jej liecbu len tak odflaknu, pre nich je len jedna z mnohych. a to ma stve.

ninka 255

ro, daj si do google badatel.sk,kampaň za pravdu v medicíne.sú tam dobré rady,ako sa dá pomôcť rôznymi doplnkami výživy.chemo niééééééééé.

Lulu2011

pri takej vaznej chorobe treba vsetko prehodnotit od zakladu, co tvojej mame ublizilo v zivote? ak sa to týka prsnika, je to bud priatel, alebo nie dobry vztah s detmi, nieco ju trapi, nieco ju sokovalo, nech skusi zistit co, popri zmene stravy

ro

na fb som to uz pozerala. je tam o nom pisane, ale recept este ziadny, a to ho tam pyta asi milion ludi. tak snad tam zverejnia nejake blizsie instrukcie. a inak dakujem za odozvu.

Lulu2011

ro - pozri si to v archive, alebo chod na FB na modre z neba, vraveli tam, ze jeho mama tam da aj recepty, v podstate staci odstavovac a rozne ovocie a zelenina, skuste ist touto cestou

ro

migel - to viem.ale musia byt aj ine moznosti. je toho plny internet. a ja uz mam z toho chaos.
lulu - pocula som o nom, len som to nevidela, a neviem presne co vlastne robil. o chemo som pocula vela negativ, preto sa bojim o mamu, kedze ju musi podstupit.

Lulu2011

vcera v modrom z neba bol chlapec, ktoremu sa nekontrolovatelne robia nadory po tele, lekari mu neverili, ze sa da vyliecit z toho prirodnymi stavami, vo velkom mnozstve pije ovocne a zeleninove stavy a uz je 9 mesiacov v remisii a nador v mozgu je mensi, skuse sa zamerat na stravu, rakovina je zivena sladkym, cukrami, masom, pecivom