užívam ju už druhý týždeň, ak niekto užíval ako mu pomohla a na aké choroby?
Serapeptaza
a este jedna otazka RNG co mi odporucis na cistenie ciev neni silnejsia serapeptaza ako lecitin? Sice serapeptaza je taka vsestranna na hocico
Nattokinaza rozlozi cast lepkavych bielkovin na povrchu krvnych platniciek, takze su menej lepkave a krv ma mensiu viskozitu, tj plynie lahsie v cievach.Nattokinaza ale nielenze riedi krv, ale je schopna rozbit aj zrazeniny,,ako fibriny a trojrozmenne tromby.
Podobne aj serrapeptaza a lumbrokinaza.
mam dobru spravu, ako si precistit cievy aj bez vyzivovych doplnkov.
Je to pomocou sonoterapie. najdite si o tom clanky na google. Je to bezbolestna metoda a nieje ani draha.
a natokinaza akym mechanizmom riedi krv?
Neobavaj sa, serrapeptaza nie je navykova. Len to ide do penazi a ked si chces len riedit krv a rozpustat zrazeniny, nattokinaza je na to lacnejsa
RNG mam serapeptazu beriem hu mesiac a citim sa skvele chcem sa opytat ta mozem hu brat stale ako prevenciu dlhodobo? Nezvykne si na to telo?
Ja mam napr v Strednej Europe bezny syndrom vysokej zrazanlivosti krvi, takze musim brat nattokinazu pravidelne, najmenej 2 x denne. Davka je pre kazdeho individualna(2000FU plus), a zistis to napr pri krvnom teste na zrazanlivost, INR
Nattokinaza ani v ovela vacsich mnozstvach nema ziadne skodlive nasledky, ako maju rozne lieky na riedenie krvi a rozbijamie krvnych zrazenin, takze ju mozes brat cely zivit bez obav krvacanlivosti a podobne.
Vyse polovica ludi zomiera na malicke krvne zrazeniny(porazky, infarkty, zlyhania nedokrvenych organov) a ja nechcem byt jednym z nich, tak sa branim, ucinne a bez skodlivych postrannych nasledkov liekov.
vdaka RNG zaujem mam kupit aj natokinazu kolko odporucas na riedenie krvi? A da sa to brat dlho a ziadne vedlajsie ucinky to nema ak sa to bude brat dlho ako prevencia?
Ziadny lecitin nie je celkom cisty, ale na trhu su obvykle tak asi 95%+ prasky a granulaty a to staci.
V tabletkach je ovela viac primesi, a su aj na mnostvo lecitinu ovela drahsie.
zdravim myslite si ak si objednam lecitin od vemica ze bude cisty? Dakujem