Serapeptaza

RNG

Rhapsody 1 serrapeptaza je aj proti bolestioam a opuchlinam. Tak isto curcuminoidy s bioperinom, Boswelin, aj rozne ine enzymy.
Najdlhsie pouzivany enzym je bromelain z ananasu, pouzivali ho profesionalni boxeri uz pred vyse 100 rokmi, aby im za tyzden zmizli opuchliny na tvari, lebo box bol vzdy v nedelu.

RNG

Graviola je silny antimikrobialny prostriedok a protirakovinny.
Neodporucam ju brat len tak preventivne. Lebo ti moze po case znicit crevnu probioticku floru
Vseobecne vyber a pouzivanie potravinovych doplnkov je podla potreby.
Mnohe su bezpecne na pouzitie kedykolvek, ale niektore velmi silne sa maju pouzivat len v case potreby

rhapsody1

Dobry den, chcel by som sa opytat, starej mame sa strasne zapaluje noha, poriadne tresla do rohu postele. Uz to ma niekolko tyzdnov.
Mohla by jej serrapeptaza pomoct v tomto smere ?
Dakujem
Peter

Boler

Pozdravujem chcem brat gravielu mam kupenu ako hu brat preventivne? A ake davkovanie? A doplnit po graviole treba nieco?

RNG

Je plno veci, co odmoruje od ziarenia, ale len malicko, preto tu spominam ten Astragalus, adaptogen, ktory ma dost silny ucinok. Ked hovorim astragalus, myslim len druh astragalus membraceus, nie ine.
en.wikipedia.org
Inac ho odporucam aj proti virusom, na predlzenie telomerov a podobne.
Viac na rozne adaptogeny najdes napr na
en.wikipedia.org
a definicia, co je vlastne adaptogen je na
en.wikipedia.org

mirabelmirab

RNG, dakujem. pozhanam ten Astragalus(netusim kde ani co to je)... a ako to mam uzivat? mozem to zacat uzivat uz pred CT vysetrenim hlavy, alebo az po nom? nerozumiem tym REM-ze co toje a kolko je to asi pri CT hlavy-dutiny, spankove kosti, usi-vnutorne...) ale nedavno som mala uz robenych niekolko RTG lebky, chrbtice aj zubov, takze sa to asi kumuluje, aj ked vraj RTG je male ziarenie, ale ze CT ostava v tele velmi dlho-okolo 6-9 mesiacov? to je dost. co je to vlastne za ziarenie? ten Astragalus ako ucinkuje? a Jod by este nebol dobry? (napr. Kelp, alebo nejake morske riasy, ci Betadine? alebo je Jod pri tomto type ziarenia zbytocny?-teda nepomoze? dakujem

RNG

Serrapeptaza sa berie na rozne ucely, nielen na riedenie krvi a odstranovanie krvnych zrazenin. A samozrejme ju mozes brat kedykolvek si zmyslis, ved je to bezpecny potravinovy doplnok,prevereny lekarskymi a hygienickymi komisiami ako neskodny.

Kostihoj

Zdravim rng chcem sa ta opytat nemam nic s krvou vysledky v pohode nemozem brat bud serapeptazu alebo natokizanu len tak preventivne? Nechcem cakat kym mi zhuste krv a potom budu nasledky este vecsie ci sa to da len tak slabe davky natokinazy brat alebo serapeptaza

RNG

Na odstranenie produktov oziarenia je dobre brat niektore adaptogeny, najma astragalus. Ale davka pri CT je menej, nez niekolko rem a to telo znesie bez akychkolvek vonkajsich prejavov. Prve znamky poskodenia su az od vyse 10 rem a aj to len docasne, ako mesiac-dva neplodnost.
Choroby z oziarenia su az pri davkach nad 75 rem a smrt je az z 250 a vys rem.
Takze by som sa extra neznervoznoval s davky pri CT, hoci casto robene CT sa mozu prejavit kumulativne(zhromazdovanie)

mirabelmirab

RNG, poprosim, chcem sa opytat ako sa da zbavit ziarenia z CT vysetrenia?resp. ho nejak eliminovat, kedze sa chystam na CT hlavy-dutiny, spankove kosti, stredne ucho... a je to asi silne ziarenie, urcite silnejsie naz RTG, ktore sa z organizmu dostava velmi pomaly-aj vyse polroka, tak ci mozem preventivne, alebo aj potom nieco uzivat, alebo nieco urobit, aby sa tie skodliviny CT ziarenia co mozno najrychlejsie dostali z organizmu? neviem ci som sa spravne vyjadrila, lebo velmi tym ziareniam nerozumiem, len viem ze je to skodlive a teda ci sa to da nejak ovplyvnit-detoxikovat ? dakujem pekne