Antidepresiva +Alkohol

Príspevok v téme: Antidepresiva +Alkohol
kofolak

Zdravim,
beriem AD escitalopram farmax, priblizne 13 dni, v piatok idem na chatu, na ktorej sa bude pit samozrejme, ako je to z alkoholom? Beriem len polku tablety rano, budem si moct dat vecer uz nejaky alkohol? pripadne ak by som to na ten jeden/dva dni vysadil bude to OK?
Resp. co sa moze stat?
(odpovede typu, "tak jednoducho nepi", mi velmi nepomozu, som mlady a chcem sa este bavit, prip. rozmyslam aj o ich vysadení..)

mmmmnechapem

Ja pijem na antidepresíva stále....jednoducho, keď som aj chorá,tak si hádam neodopriem slasti,ktoré mi pomôžu k dobrej nálade...neviem si predstaviť, že by som sa trápila s mojou chorobou a sem tam sa neuvolnila vďaka alkoholu..čo by to bolza život?...kludne si daj...ale zas,ja som trénovaná,tak mne to nič nerobí,,,ty ako začiatočník, neviem...chcem žiť,nie umierať!

Mam56

No, ja Ti poviem k tomu iba toľko nakoľko. Na AD sa nemá piť, každý org. je iný.

Podľa mňa na to nebudeš mať, nedáš to, lebo nie si trénovaný. Vôbec neide o AD. Ak si vypiješ na AD, tak Ti bude viac drbať, aby si už konečne poznal celú pravdu, ako mne zvyčajne. Nemal by som Ti ju povedať, ale sa mi mom. nechce klamať.

Pi víno, ale nie tvrdý alkohol a nejako to ustojíš a aj holku budeš mať, ak si mladý:-)

Užívať si prostredn. alkoholu??? To je ako hádzať hrach na stenu. To je pizzovina.

kaja123

Ja som pila na escitalopram. Bolo mi strasne zle, ale neviem ci to bolo z toho..lebo v ten den som mala tak silnu kavu, ze mi hrozne srdce bilo a tak som zacala panikarit, vracat..ruky mi trpli..revala som..hrozne to.bolo..ale zas inokedy, ked som si vypila, tak som nemala ziaden problem. Len ja panikarim, stresujem a kazdu zmenu sledujem na sebe, tak som si to mozno sama sposobila.

leknokík

No neviem ako tento typ, ale raz som to spravil a bolo mi srašne zle, nie opica,ale v priebehu som si myslel, že odpadnem a to som vypil 4 deci vína ...

house

Tak to je cesta do pekla.kombinacia tychto dvoch chemickych latok vyvolava nepricetnu agresivitu, nepricetnost a samozrejme mozne ciny spachane v takom stave takze bacha ...