Zdravim,
beriem AD escitalopram farmax, priblizne 13 dni, v piatok idem na chatu, na ktorej sa bude pit samozrejme, ako je to z alkoholom? Beriem len polku tablety rano, budem si moct dat vecer uz nejaky alkohol? pripadne ak by som to na ten jeden/dva dni vysadil bude to OK?
Resp. co sa moze stat?
(odpovede typu, "tak jednoducho nepi", mi velmi nepomozu, som mlady a chcem sa este bavit, prip. rozmyslam aj o ich vysadení..)
Antidepresiva +Alkohol
Stane sa jednoducho to, že na druhý deň budeš mať strašnú opicu.
To zvýšenie by som si nechala na neskôr. Môžu sa zvýrazniť nežiaduce, vedľajšie účinky. Trochu tomu nerozumiem, užívaš ich 13 dní a chceš ich vysadiť? Alebo si to myslel, len cez víkend vysadiť? To by som Ti neradila, lebo sú tam bolesti hlavy, pocit na zvracanie apod.
fajn som rad :) a este jedna otazka, od vcera som mal brat uz celu tabletu, resp 2 polky pocas dna.. Mam si to radsej nechat az po tom vikende alebo mozem uz teraz? s tym ze budem cez ten vikend aj pit?
Užívam escitalopram, a alkohol mi nerobí problém. Pozor však, každý reaguje inak.
mne akurat tak kvalitne, ako to napisat slusne ... sibalo :D nemas sa coho bat ... ale kazdy reaguje na to inak .. aby si sa necudoval na druhy den co si porobil za sprostosti :D