Maoam - adventne okienko

Lulu2011

Maoam - nikdy ma to nelakalo...ja chcem byt spisovatelka a popritom ta moda :) ked by zvysil cas a robim uplne nieco ine, fnuk

inak to stoji velke prachy, mam na ucte 0 minus...neviem z coho by som to rozzbehla, nemam ziadny kapital

teraz by sa zisla nejaka upratovacia pani...ako sa mi nechce, zase sa budem ucit v noci

Maoam

neviem, Lulu, ty sa mi hodis do nejakeho salonu, ovela realnejsie je pracovat v kozm. salone (a casom byt mozno jeho sefkou), ako rozbiehat na SVK modnu karieru

Lulu2011

Maoam - odkial by som na to vzala? inak ja som uz pisala, ze to ma bavi (kozmetika) v ramci seba, skor ma bavi tak celkovo moda, len tu to tak nefrci, radsej by som bola modny poradca, alebo sem dovliekla nejaku dobru znacku...sa mi paci ako ma ta byvala misska Alize...napr. sice som tam nikdy nebola, ale nieco dobre sem doniest, ale za normalne ceny, nie predrazene znackove veci nad tisic eur, nieco pekne, v dobrej kvalite a rozumnej cene, to skor

Lulu2011

ja tiez musim ist, brajgel neskutocny, muz ma vyhana, lenze od pc ho aj tak vyhodim, lebo sa musim ucit na zajtrajsok :( neznasam nedelne vecere...