caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
akurat teraz su uz lacnejsie, ako vtedy, no typicke pre techniku, ze ano
flegma - no mala som mozno stastie pri vybere znacky + bola garancia dva roky na nu, zatial ide....klop-klop
Maoam - sa mas, moja zgegla 2 tyzdne po zaruke a oprava 150 ecok :/
Lulu - kupovala som ju na splatky vtedy
milli : jasne, napis na:
maoamka1@gmail.com
snad mi nieco napadne k tvojmu problemu :-)
Lulu: ja som pred 6 rokmi kupovala umyvacku riadu, je to k nezaplateniu, je mensia, staci pre 3 os., jednak nemas nervy, jednak je to ovela lepsie umyte, ako rukami pod tecucou vodou + setris vodu a ten cas mozes vrazit do niecoho ineho a zatial drzi, drzi, nebola ani raz pokazena
Maoam - ale kdeze, naco by mi bola aupair :)
upratovacka by sa zisla - taka umyvacka riadu by bodla, raz si ju kupim - neludsku :)))
Pripadne by mi mohol odpovedat aj Magy, ale iba ak chce. Ten ma tiez dost dobre nazory.
Maoam,
chcela by som sa ta nieco opytat. Len cez mail, ak by sa dalo. Ak suhlasis, mozem ti tu napisat svoj mail, ty mi nan posles svoj mail a ja ti napisem, o co ide. Ak nie, tak nic, zas nejde o zivot. Vidim, ze mas tu spravne nazory, vies veci spravne pomenovat a akoby si videla viac pod povrch.
Tyka sa to muzskeho spravania a toho, ci len ja z toho robim vedu a trapi ma to alebo o nic vlastne nejde. Keby som vsak opisala situaciu a okolnosti, mozno by ma v tom niekto aj mohol z okolia spoznat a to by bolo blbe. Preto sa to chcem opytat cez mail. Vdaka.
Lulu, tak na au-pair a upratovacku potrebujes prachy.
vsak ja neviem poriadne obocie vytrhat som zistila, to ma len tak napadlo :))