caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ahojte
Lost, nie, ja som tam tu 1 mala stale :P, takze este raz:
maoamka1@gmail.com
The Corrs su super, poslem ti par linkov.
Ja mam rada aj soft rock, rockove balady a citaky :D, mam rada casto par skladieb od nejakeho interpreta, nie vzdy sa mi od neho/nej paci vsetko, napr. od Pricne Purple Rain je GENIALNA skladba, od Madonny mam rada asi 6-7 skladieb, od Leony Lewis asi 3 atd atd atd, od Lany del Ray asi 3, podla aktualnej chuti, mam velmi rada Falca, to je klasik, od toho mam aj album vydany po jeho smrti, tusim The Spirit never dies alebo nieco take, perfektny cely album, no alebo Black - Wondeful life, to je taka sdrcovka, to si pustim, ked mi je tazko a vzdy sa mi to paci, ale mam rada aj latino, Gipsy Kings, spanielske rytmy atd :DDD
The Corrs Radio, Breathless, yes, su super,ale aj ine, No frontiers,odporucam ti vypocut si aj 'the Queen of Hollywood', tam vokalistka Andrea doslova exceluje, aj v Runaway...
a paci sa mi modernejsi typ Radio, lebo maju aj unplugged verziu, ale aj modernejsiu, akcent venuj babe pri bicich (Caroline), je excelentna:
Ehm, na slovensku to mame niekedy aj 10x drahsie :)
Tiez si planujem objednat nieco z USA, len tak z principu, len tak z prevencie :)
A hudobny styl? Fakt hocico :)
napr The Corrs - Breathless toto ?
fajn pesnicka :)
ide o to, aby som nepocuval dookola tie co davaju v radiu :D lebo ak ich pocujem staaale, tak to lezie na nervy :) nie vsetky tie moderne stoja za to.. uz sa prilis kopiruju..
aj to Three doors down : Here without you je super..
No idem si postupne poskladat nejaky playlist, dik za inspiraciu :)
(lebo tie moje uz mam tiez dooost poprepocuvane :D kedze vaute stravim rocne asi 1000 hodin rocne :) ) to je cca 40 dni :-) :-O OMG!! :D 1/12 zivota presedena v aute, no nechapem..
myslel som ze tam nemas tu "1" v emaile.. ci to mas druhy uz? :) tak to som ti potom poslal raz mail na zly mail :D asi to dostal niekto iny.. no nic :D
Lost, neviem aky mas hudobny vkus, ja som vcera vecer pozerala online live koncert od The Corrs (skupina uz neexistuje, svoj boom mali v rokoch 1999-2002), je to byv. irska skupina z blizkosti Dublinu, mam ich rada no a este som pocuvala Three doors down : Here without you (a zasa slzy :D), ale pomohlo, treba to obcas vyventilovat.
Lost, pekna gramatika, spravne si to napisal (nur ein Scherz), lepsis sa ;-). Vidis, ze ti to ide, ked chces.
Pohladnicu rsp. fotku mi mozes poslat na:
maoamka1@gmail.com (sukromny e-mail), z dovci.
Akurat dnes som dostala mensi sok, lebo som objednavala par vyzivovych doplnkov (som celiatik) a ma skoro svahlo o zem, v DE stoji vsetko o 3x viac ako v USA alebo CA.......kks, EU je tak zdieracska, ze mi je z toho ZLE.
Chapes, ta ista firma, to iste balenie, rovnaky pocet tbl alebo kapsul, rovnaky obsah (ucinna latka a jej sila) a cena 3x nizsia, este aj postovne a clo ked zaratam, tak usetrim 50%. Kks, v tomto je EU BESCHISSEN!!!!
Maoam, ohladom lana del rey, tak pozeram onee, take juuutube video, ze
www.youtube.com!
to je akoez "film" co natocil Jaguar (vyrobca aut) a hned na zaciatku, ked si ide po tej cesticke tak pocuva "burning desire" :D
haaa, a presne toto robim ja rad :D (az na to ze nemam jaguar, co uz :D )
a take dejavu, na vsetko co som prezil za polsedne mesiace, az som si hovoril, ze to mi robi osud naschval :)
vidis, este potrbeujem playlist na cestu :) 12 hodin na ceste potrbeuje kvalitnu hudbbu nooo :)
vies poradit nieco? :)
Vcera som rezervoval hotel, takze teraz pokracujem s dovolenkou :P :)
Moze byt? :D Poslem ti pohladnicu potom? :)
Skola? Nie, dik, ale na toto teraz nervy nemam :) I ked, nie pre SKOLU ale pre LUDI v tej skole by sa oplatilo, ale niee, teraz fakt nie :)
Robota? Ved ja tu praucjem, z casu na cas :) Takze staci ak sa jej budem venovat viac, ale tam ma limituje jej mnozstvo, neda sa pracovat na hodinu, i ked, teraz fakt nemam naladu, ale zacnem, jasne, z niecoho tie bezpelkove rohliky kupit musim :D
Balit kufre?
VIDIS!! DIK za pripomienku, musim vyprat nejake veci na tu dovolenku :D
Vcera som s bratom isiel do AT, ze kupime nejake veci, on mal ist so mnou, ale nakoniec nejde.. Long story, ale nestihli sme, tak som si povedal ze ved pockat, ja si mozem kupit nejake veci aj tam :D Isto tam budu mat krajsie a lesie veci ako tu u nas na vychodnom AT :)
Takze toto je moj update,dufam ze tam nie je ziadna hmla :P :)
A 24 budem mat aj o tyzden, ked sa vratim :P :) (nur ein Scherz)
Lost - tak ako, co, ako si sa rozhodolo pokracovat? Len mi tu nedavaj vyhybave zahmlievacie odpovede, pls.
Mas 24, najvyssi cas hnut ritou a daco seriozne robit, ci uz skola, robota, alebo balit kufre inam.
Baby caute, co je s vami?
jasneee, mam rada jej 'Video Games' ma super hlas, pocula som ju aj live
poznas lanu del rey ?
ja som vyhodi l tiket z loterie..
dal som ho na stranu 55, zrebovanie 5.5 a ja ho vyhodim..
chapes to?
:/
bo lv krizovkach, nastvalo ma to ze mi to nejde, a prask do kosa.. teraz si uveodmujem ze .. ehm..
no ehm..
osud :)
nie je mi dopriane vyhrat v hre anymore :D
ale ani v opaku hry,
keby aspon karty, ale ani to ani to :D
musel som sa postazovat :P