caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
no on je vsetstranne nadany a velmi dobry clovek, robi vela aj pre instituty, nemocnice atd, proste vynimocny clovek a ano, robi aj dabing, ma nenormalne jasny krasny hlas
tento hlas som uz niekde pocul, nerobi on aj nejaky dabing ci nieco ? :)
ale fakt to ma kristalovo ciste..
tu mas ukazku od Silbermond
Lost, on ma tak jasnu nadhernu nemcinu, ze to je fakt uzas a ma nadherny hlas, och :DDDD.
tu mas este raz Graf-a (pseudonym, nik nevie, ako sa skutocne vola) z Unheilig, skladbu Geboren um zu leben aj s jeho prihovorom, nadherna cista nemcina, preto ti este raz posielam, ked pocuvas Falcove piesne, totalne pocut rakusku nemcinu, pocuvaj (ak chces) to casto, vela sa tak naucis - a ak chces nasat NJ cez hudbu, odpurucam skupinu Silbermond, maju velmi zrozumitelne texty v krasnej NJ.
no hej to je skoda ... a to mal len 41..
prave citam, ze nie jeho vinou.. ale vodic busu isiel prirychlo v Dominikanskej republike a zabil ho v jeho dzipe.. tesne pred "come backom"
to som sa inac dozvedel az teraz, dnes, nikdy som sa nezamyslal nad tym :-O
Skoda, ze Falco tak skoro zomrel, bol to genialny spevak a udajne aj super clovek. Skoda ho. Mohol nahrat este vela super albumov.
Ten posledny The spirit never dies nahrali po jeho smrti, nasli neuverejnene skladby, ktore si sam zlozil...
Falco: The spirit never dies (mam cely album)
a este ti chcem poslat Bono (U2) feat. Mary J Blige - ONE (moja oblubena):