Maoam - adventne okienko

xxy

no tak pises navzajom sa odporujuce veci, tak je jasne, ze nieco na to nesedi :D mozno si nepamatas tie svoje vymyslacky do detailov

Maoam

Lost, tak ja ked idem do drogerky, tam su stovky parfemov a Eu de toilette ci ako sa to pise, co je jemnejsie ako parfem, ten je koncentrovanejsi, tak tam najdes urcite aj exoticku vonu...

no a na kozu si mozes dat nejaky deo roll-on.....su aj senzitivne, na citlivu plet, pre muzov, no v Rossmane minule polka obrovskeho regalu len panske......

tak chod tam a vonaj, skusaj.....alebo v DM-ke

su aj body-spreje, na kozu

musis skusat

no a ja osobne periem 2x tyzdenne 2 varky hned po sebe, 40 a 60 stupnov, proste to ZBIERAM, to je normalne, nie??

vsak aj ta pracka musi byt vytazena ako ma byt, ako prat jedno tricko by ma nenapadlo, ale to asi peries v rukach potom ci ako

no cojaviem bezny clovek sa prezlieka denne, cize do tyzdna sa ti nazbiera cely obrovsky kos pradla..

Vojtoo

lenze ja chcem taky exoticky parfem, co nema kazdy druhy typek na sebe.. (presne ako auta :D neznasam hladat na parkovisku to co ma kazdyyyy )

Vojtoo

Maoam
dobra tema, to sa dava na tricko ci na pokozku? :)
vsade citam ine.. tak neviem :D
a zase, neviem ci sa to da kombinovat vobec :D potom aby nevznikla taka mega nechutna kombinacia voni :)

Vojtoo

xxy
teraz som bez prace, relativne :)
ale uz ma nebavi prat 1 handru 1 hodinu :) aj ked je to automatika, tie ucty za vodu a elektirnu su hrozne :) tusim ze elektrina je 42eur mesacne cca :) voda ani neviem, ale tiez dost :)

maoam, tak to je aj mne divne, ze taketo riesim :D