caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
samy dement naokolo? to znam
welcome to my world :D
narazam na samych debilov
kabel vo co de?
hm, nedela? vstaval som okolo 10:30 a sprcha, vynechane ranajky, pisanie si na nete, a potom obd u babky, rodicia prisli okolo 12:40-45,jedli sme predjedlo, defacto len mrkvu a kusok masa, lebo som psovi dal vsetkoaj kozu. polievka s cestovinami, vela chilli, po lavici sedel brat, dedo po pravici oco, mama, oproti babka. potom som sa musel vysmrkat (vdaka chilli), potom druhe jedlo 1,5 vyprazaneho kuracieho rezna, potom este stehno,lebo ine nebolo, zemiakovy salat. potom s bratom cez pole 3km prechadzka, potom studene cappuccino, potom sme sa vybrali kumne, aby sme naplanovali cestu k moru ale brat nemoze, tak idem sam. potom cesta spat, chcel som si spravittaku skratku z dialnice cez pole, ale neslo to, takze +30km, potom som prisiel domov, pozeral nove byvanie, otrasne byty, ako vzdy. potom chvilku superstar, ale medzitym uz nie som si isty :)
aha, vcera vlastne pondelok, ok, vstavanie presne 7:03, cely cas doma, a potom som isiel pre brata do skoly, cakajuc na neho 3/4 hodinu, zobral ho do TT k lekarke, zatial som bol doma, obed od babky, pisanie na nete, potom odtial za mamou doBA a potom do AT, nestihli sme nic, okrem DMky (presne 7 quadritos, sprchova hubka ci co, biela, este to mam v aute :( a potom persil 2x jeden zeleny, jeden fialovy, dnes som skusil ten fialovy, na farebne (3x kosela 2x polo zelene a modre, co som uz spominal nizsie), potom , pockaj, kde som to skoncil? :D aha ,sobota.. vlastne nie, tu skratku cez dialnicu to som vcera pokazil, v nedelu som ho zobral len k rodicom..
no,.. keby sa snazim, spomeniem si aj na minuly zivot :P
len som lenivy no :D
asi potrebujem iba studenu sprchu
maoam, odkazujem ti uja kabla....
kabel-ka, co ti je? ako ti mozeme pomoct?
kedze viem, kto na tej RZP robi, tak jej zavolanie neriskujem, to by sa riziko umrtia len zvysilo...
*pamataS
piatok? ja mam utorok ;P