caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ja ani neviem, cosom vtedy robil, to bol ktory den ??? vcera ? naposledy co viem ze som pracoval bol stvrtok.. inac toto musi byt inak nereprezentativne, to ani vyavivazovana kosela nevyzehli :D
bry vecer
maoam, to vyzera dobre... tak co ty vies, niekto povazuje za sluzobku aj to, ked lezi doma na gauci s pukancami :D
na pranie? :)
Lost, pockaj si na LULITU, ta je v tomto odbornik.
Maoam
no to bola 3 hodinova sluzobka :)
a idem tento piatok :)
uz mam rezervovany hotel, neviem sice kde fakt nemam tusenie co je to za mesto, ale blizko je nejake "Nice", ale to nevadi, nejak tam trafim :)
Xxy: tu mas tie Nimm 2 soft BRAUSE:
no to ze 1 za 1 pranie, to su kosele, co nechcem znicit :D ale teraz som skusil naraz a pohoda.. uz sa mi nechce ako minule, ale kazda farba ina, tak to nechcem miesta :) ale napr modru a zelenu ide a nic sa nestalo :)
lenze ta vona sa neda skusat dlho, lebo sa potom pomiesa :)
ale to s kozou som myslel tak, ze kam sa sprejuje parfem ci toaletna voda, pretoze kazdy hovori inak :) niekto ze na kozu, a niekto ze na oblecenie, ze to ma potom rozlicny efekt.. ale fakt netusim..
skusal som aj tak aj tak, a ci tam je nejaky rozdiel, neviem posudit :D
ono je to sakra tazke trafit taky idealny stav.. lebo na kazdu prilezitost nieco ine :D to aby som mal doma 10 kuskov.. a to ani nevydrzi tak dlho, skoro to meni vonu = kazi sa to alebo co :D
Lost a nemal si ist v piatok k moru? co tu este robis? :DD
no veru, Lost, minuly tyzden si pisal , ze ides na sluzobku a v ten isty den aj na dalsi si pisal, ze sedis doma na gauci :DDD