Maoam - adventne okienko

Maoam

no nic, inak na tu myasteniu gravis som vlastne prisla intuitivne sama, lebo mi nesedelo to oko, tie problemy s nim a este par veci okolo toho, (nielen zrak), potom tie svalove zalezitosti, tak som to neurologovi este vtedy vravela, ale potom sa to tam zrutilo, pisala som ti o tom, potom prisla ta mlada standa, takze sa to dalej neriesilo, no a tejto novej, na tu vyrukujem s tym urcite

kabel

No pri skutocnej myastenii gravis si telo vytvara protilatky proti vlastnym cholinergnym receptorom, cize dochadza k poruche prenosu signalu na nervovosvalovej platnicke.

Maoam

kabel, ja roky tvrdim lekarom, ze mam ochabnute svalstvo (oslabene), vo vnutri, citim to proste, z roka na rok je to horsie, ale tu nikto nepocuva, rovnako roky migreny a nestabilnej epi nik neriesil, co som si vytrpela, kks, na liek Ubretid mohol prist aj nefrolog ci urolog, kks...alebo neurolog, vsak to stoji v kazdej lek. sprave tie vsetky dg., nemam slov fakt

kabel

ak mas dyssynergiu, nemozes ten ubretid uzivat samotny, ale v kombinacii este s inym liekom na blokovanie adrenergnych receptorov. Inak ale ubretid je troska problemticky s BZD (Rivotril), ale nie je to vyslovena kontraindikacia, muselo by sa to vyskusat. No a musi sa vysadzat pred operaciami.

kabel

ak by si mala myasteniu, potom je urcite na mieste dlhodobe uzivanie inhibitorov cholinesterazy, co vsak je len liecba nasledkov, nie priciny. Pricina pri myastenii je imunologicka-je to autoimunitne ochorenie.

Maoam

ta nova, nie este nie, ale upozornim ju na to, chce mi este robit lumbalnu punkciu,neviem co chce z toho likvora vysetrovat vsetko