caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
inak pozeram teraz 2.program STV a ma tam ist po hokeji serial o kriminalistickych metodach, dnes bude psychologicka profilacia, to by som chcela vidiet.
neboj, pride raz..
uz by si mala mat vypracovane chvaty a hmaty, ktorymi sa pripieraju neurologovia o skrinky...
Kabel, tak mas atypicke myslenie pre zenu (beznu zensku populaciu), ale mne vyhovuje presne ten typus zien, ako ste vy baby tu, ty, flegma, xxy...
Kabel, nebicko :D, tak z neba mi uz niekto zoslal TEBA do cesty....to je prve znamenie, ktore beriem velmi vazne :-).
mne tiez viaceri povedali, ze myslim ako chlap :-) vsak aj tu ma viaceri povazovali bud za chlapa, alebo sa neukojenu lesbu, heh
Kabel, hej ale klati ma to hlava nehlava zovsadial, vies kolkokrat som mala zivot na vlasku?????? Milionkrat, je zazrak, ze zijem...
Ale - citim, ze musi prist este nieco ine...MUSI!!!!!!
Len musim pripriet neurologicku o jej skrinku.
flegma zvlada priestorove??? musim sa jej opytat, ako na to :-)
Maoam,ty si mimoriadne zivotaschopny clovek, ty sa nestratis a som presvedcena, ze nebicko na teba isto caka za rohom.
Kabel, no v priestorovych IQ-testoch je macherka Flegma :DD, ale ta ma muzsky mozog :D.
Kabel - skoda, ze nie si moja neurologicka :-/////////. Aj marcipan by si pravidelne dostavala...
kabel, no ja mam IQ puhych 115-120, tak ale postreh som mala uz ako male decko, vidis, mala som pravdu! bohuzial to nik nevzal vazne (okrem mna), nevadi, cas nevratim spät
este ze som stretla teba