caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ja som mala problemy aj po liekoch ako Spasmex, Buscopan a Co., totalne nic nefunguje potom, ako ochrnute
ak mas po BZD zhorsenie stavu, je tam nejaky problem z tejto oblasti..nedaj sa odbit.
no ja som si to na sebe vsimla uz ako decko, samozrejme to nik nebral vazne....ja som mala tusim viac rozumu, ako vsetci dokopy
veru-poukazuje to na MG...urcite na nu tlac. Neviem, ako v DE, ale u nas sa tito pacienti liecia v specializovanej amb. v BA.
no ale toto uz nie je normalne, ze ty na dialku + ja pozorovanim prideme na veci, ktore by mali prosim pekne odhalit tunajsi superdochtori....
Maoam, pekne to ty na tetu dochtorku vybal...
mala som Alfuzosin, ale ten mi moc nesadol, presla som na Tamsulosin a ten je super, teda s nim to aspon trocha funguje, ale ked si zabijem Diazepam po GM, tak koniec...tak ale katetrovat viem
a aky alfa-bloaktor beries? Xatral, ci nieco ine? Takze ak ten mas, mohol by sa skusit prikombinovat ten ubretid.
kabel, co ine okrem myastenie gravis moze este viest k oslabeniu svalstva (aj organov, mechur, creva a Co.?), myslim z neurol. ochoreni
inak ale BZD su pri myastenii gravis KI... tak pevne dufam, ze ju nemas...inak bezne sa robi odstranenie tymusu a uzivanie imunosupresiv plus inhibitorov acetylcholinesterazy (Mestinon)