caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
hmm, jaj tak, cize tie dve slova su prakticky totozne? :)
Lost, Trüffle-Pralinen su pralinky zväcsa okruhleho tvaru, ktore su plnene emulziou tvorenou z cokolady, slahacky/smotany a aromy, pripadne zmesou, v ktorej sa nachadza MASLO, preto su casto laicky nazyvane aj maslove pralinky
flegma
ake vylevy? :P
Maoam, hej no, ale to nie su eura, to su len chf :)
a tato konkretna bonboniera (ci meganiera? :D ma 1,5kg) a zobral som dve, takze nestala len tato tolko :D
ale paci sa mi ze tam mali napriklad bagetky za 7EUR, takuto bagetu:
98.130.68.153 (ale chutnaa)
teraz sa budem citit na slovensku ako keby tu mame vsetko zadarmo :D (paradoxne niektore dolezite veci mam ovela drahsie)
mama ma narodky niekdy v tomto obdobi, takze trochu ju prekvapit no :)
ale tuto : www.spruengli.ch
(skoda ze nemaj uvacsie v tom tvare :D )
inac, prvy krat v zivote som mal makarony, to je ina pecka :D zaujimave, ale to som uz bol tak prezraty, ze som nevnimal poriadne..
inac osud je haluz, nikdy ma nebavilo robit si takuto radost 'sam pre seba', sem som isiel kvoli depkam :D .... asi vies o com teraz pisem :)
inac aky je rozdiel medzi pralinky a truffes? :) dodnes neviem..
flegma, neblazni, ostan, som tu aj ja !!!!!!!!!!!!!!!! haloooooooooooooooooooooooooooooooo
och boze, zase tieto vylevy, ktore nikto nema chut citat
idem radsej...
a co sa mi stalo s O2?
veselo si netujem, ze mam zpaltenych 2EUR za 25MB dat a odosielam fotecky :D
a potom ze preco mi nejde net a pozeram ze SMS, kredit klesol pod 1EUR :D
a tie spiny si uctuju 9EUR za 1 MB !!
kdezto orange to ma 90-100x (ano, tam nie je preklpe, deväťdesiat az stokrat) lacnejsie..
koncim s nimi.. esteze som mal "len" 50eur kredit :)
detto telekom, nehorazne ako predrazeny net maju, "v EU mimo EU" ..
a mame tu stareho znameho Losta, ktory opät nadava skoro na vsetko na SVK...ale nadalej tam asi ostane trcat ;D
tie pralinky od Sprüngli Confiserie, to si skutocne za tu cenu kupil ty osobne, alebo niekto iny?
a mam par novych poznatkov :D
3240km (a bastien so mnou) a na poslednych 40km (slovensko) som si takmer rozbil vsetky napravy a kolesa (otrasne cesty, otrasne!!!)
plus, chlorovana voda, co som skoro vyvracal - rano som sa napil, tak spontanne a TAKY CHLOR som citil, ze blée. (a tam bola voda uplne super a udajne mame NAJKVALITNEJSIU v europe, isteze, verim tomu ako focovym istotam)
inac, sranda je, ze "farine de blé" je francuzsky pesnicna muka :D to s tym BLÉ "zabili" (resp. trafili)..
a dalsia vec je to, ze mame nenormalne predrazene syry a nechutné. detto sunky a salamy.
dalsia vec je, ze pecivo je u nas odpad (sice tam stoji 50gramove 30centov v supermarkete, ale ehm...)
a tie billboardy a smetiska v centre mesta ani nespominam..
jedine co mame fakt lepsie je, ze tie kolony v BA NIE SU KOLONY!! :D to je pohodicka :D uz sa na ne nebudem stazovat :D
este sa mi na slovensku nestalo, ze by niekto pochvalil mojho psa natolko, ze s nim chce fotku :D prakticky ani 1 clovek nebol taky, ze fuj pes. plus moze ist aj do supermarketu (do cakarne, nie priamo do..), rozdiel v emocnej inteligencii ludi radsej nekomentujem, predsa len ako turista to nemozem zhodnotit az tak, ale iste mi rozumies :D
ale teraz hlavne v tom, ako sa u nas kazdy predadza, ked ma ajfon :D alebo nejake BMW z dovozu :D a hentam? jedia ajfony ako lentilky :) a tie BMWcka tiez, ale aspon s tym nikto nemachruje :)
videla si niekedy unikatny veteransky kabriolet (znacku nemam tusenie), v hodnte 6 a mozno aj 7 cifier, len tak odparkovany bez strechy? ludia sa s tym forili atd.. majitel nikde :D u nas? ako kamosi povedali, do hodiny by tam mal natoto a nahento a este aj .. no proste... nechapal som :)
serozne, prist spat na slovensko je poriadny a kvalitny Kultúrny šok.
tak idem jest, bez masla :D nechce sa mi tam ist :) tolko energie este nemam :D
inac aj ta ulica je osudova, vsimla si si ako sa vola ? :D