caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
caute baby,
zdravim Kabel :D a mavam
Lulita: prezrad mi prosim ta jeden trik, lebo ja som zjavne antitalent v sebaorganizacii alebo co a konkretne potrebujem poradit v jednom bode: ty pracujes cely tyzden a cez vikend si zväcsa von, co chapem, potrebujes vypnut, stretnut sa s inymi ludmi, 'zit' a tak, decko vyvetrat, muza vyvetrat a seba tiez :D, kedy stihas domace prace, ked mas take sichty ze od 10 do 21? a pod? Lebo ono sa to nezda, ale ja ked sa obzriem za seba a viem, co sa toho za tyzden nakopi, vysavanie, umyvanie podlahy, kupelnu vydrhnut, Wc parkrat tyzdenne tiez, schody (ked mam sluzbu), pradlo oprat, vyvesit, ozehlit atd atd atd, nakupovat, varit...len sa pytam, ako to zvladas, ci mi nevies dat nejaky supertrik, dakujem pekne
KABEL: o Ubretid statocne bojujem! ked ho budem mat a par dni vyskusam, podam spravu
Ahojte,
jéj kabel tak ja som mala vcera vyprazany syr s hranolkami, po masaker týždni je to moj doping, ked muz pride po mna v piatok po praci a k tomu jedno pivko miesane
dnes sme boli v lese opekat spekacky, cibulku, decka sa vybehali
bryndzove halusky :D chces? tak si svihni, lebo zachvilu sa zozeru :D
usetrim tri patdesiat...
a coze varis? mozem sa nechat pozvat?
ja nic, varim obed a tecu mi pritom nervy :D ale ten tvoj napad sa mi lubi viac
asi to nevydrzim a zbehnem do nejakej rychlej restiky, ktora vari denne menu, co inak vobec nerobievam.
ja som trochu zacudovana, lebo ma chytila abnormalna chut na vyprazany syr s hranolami, prosim pekne...
co mas nove?
pekne vitam