Maoam - adventne okienko

Lulu2011

narazovo, ked uz je velky bordel sa upratuje 24 hod. :D menime poskytovatela hypoteky, VUB nas klamala svojim pristupom

Maoam

Lulita: to chapem, dat prat veci pomedzi nejake dve cinnosti, to robim aj ja, vsak pracka vyperie, ja vyberiem, svihom vyvesim a hotovo, ale veci ako vysavanie, kupelna, umyvanie dlazky, to predsa len zaberie dost casu aj ked ma clovek mensi alebo stredne velky byt a ty mas este k tomu dieta a dieta predsa len narobi tiez neporiadok

preto som sa pytala, ze ako to zvladas

pises, ze bol u vas odhadca, idete byt predavat? alebo co sa deje?

Lulu2011

no a unavena som, najma vcera...som si vzala novu tabl. na alergiu a teda komaticky stav, ani kava nezabrala, vcera som zaspala pri telke o polnoci a s nejakymi mensimi prestavkami som spala do 10.30 takze uz sa citim v ramci svojich moznosti ok, ale zajtra to uz zacina robotaaaa

Maoam

Xxy, vsetko, kde je gluten (lepok), psenicna muka, razna muka, vyrobky z toho, cestoviny atd.

existuje ale bezlepkova muka, takze vsetky tieto veci na trhu su (ked si chces urobit pizzu a pod)

a este mam migrenu, uz chyba iba epizachvat a mam kompletku :D

Lulu2011

na ten gluten pozor, ja osm si dala rozok k treske, aj cesku buchtu a na druhy den v praci bol maraton na wc pol dna...

Lulu2011

Maoam - aj ja som to dostala a mam nejaky divny hormonalny vybuch, lebo 4 dni pred. men. ma uz neskutocne bolelo brucho, co nezvykne a vcera som sa potila v noci strasne, ako to prislo uz je to ok

Lulu2011

Maoam - upratujem sporadicky, ziadne, ze kazdy vikend, to by som nijaky nemala, napr. minuly týžden, sme mali upratovaciu nedelu, upratovali sme cely den, (prisiel odhadca na nas byt) tak tento vikend nemusim, jasne, ze mam nejake 4 hrnceky v drese, to umyjem vecer a v obyvacke mam vyrvanu skrinu, lebo som hladalôa nejake handry, ale to tiez ulozim vecer, prat dam teraz medzi ranajkami a ked sa vratime domov este raz, nic specialne neriesim a jedna vec je ista, ze som nikdy nebola ten typ, co by mu vadil kazdy smuh, ci zrnko prahu, mne je tak jedno, ci mam doma na totalku vyluxovane, alebo nie, pre mna bolo vzdy prioritou citit sa dobre, vyspat sa a tak :) potom dalsie nutene veci :)))

Maoam

a do toho moje dni :D no a mame celu paradu :D

a teraz ma vyhodite z temy, lebo pisem o nechutnostiach :DDD

idem si urobit kavu, neviem co budem dnes jest, zaludok aj creva mam na vode, asi si urobim daku polievku alebo co