Maoam - adventne okienko

Maoam

ved som uz povedala.....:DDDDDDDDDDD
(preto som mu navrhla, ze ked chce, moze mi predsa vytlacit privatny rp. a ja si zaplatim liek sama, uz ked je taky drzgros)

Maoam

hej, este si pockam na neuro-urologa, lebo neurostimulator stoji par tisic e a cakacia doba, par OP...ehm

aspon VYSKUSAT tu vecicku chcem, sakris

Maoam

urolog? na osobu ako ja cca. dakych 17 eur? alebo max. 26 no a balenie Ubretidu stoji 99e 50tbl, u vas 8,50 :DDDDDD

ale lekaren v inej krajine EU mi privatny recept od lekara odtialto vezme, ked to zaplatim ako samoplatca, to je posledna moznost, ked vsetko ostatne tu zlyha

Maoam

tak som mu povedala, nech mi vytlaci privatny recept a zozenim si ho z inej krajiny EU :DDDDDDDDD

sedel na tocivej stolicek bez operadla, skoro z nej spadol :DDD

on povedal, ze on je zo mna hotovy zakazdym

Maoam

jeho zachvat? ocervenie, chyti sa za hlavu, otoci sa mi chrbtom a krici NEIN-NEIN-NEIN
a snazi sa mi nabulikat, ze 'to by Vam nijako nepomohlo' a pyta sa zdesene 'odkial to zasa mate?' :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

a tuka na monitor ukazovakom na cervenu cifru jeho precerpaneho budgetu :DDDDD

Maoam

kabel :DDD tak urolog zo mna chyta zakazdym infarkt, vzdy sa otoci chrbtom k PC, aby ma nemusel vidiet :DDDDDDD a na vsetko povie NEIN :D

a odvolava sa na svoj budget, toho mozem zabudnut, ale...nefrolog bol aspon zaujaty danou info, co mi na neho sedi, lebo je fajn clovek, takze uvidime...no a neuro-urolog, na toho sa pripravujem este len :D