caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
a on co na to?
ved som uz povedala.....:DDDDDDDDDDD
(preto som mu navrhla, ze ked chce, moze mi predsa vytlacit privatny rp. a ja si zaplatim liek sama, uz ked je taky drzgros)
povedz urologovi, ze tu stoji ubretid 8,42 eur :-D
ho slahne
hej, este si pockam na neuro-urologa, lebo neurostimulator stoji par tisic e a cakacia doba, par OP...ehm
aspon VYSKUSAT tu vecicku chcem, sakris
urolog? na osobu ako ja cca. dakych 17 eur? alebo max. 26 no a balenie Ubretidu stoji 99e 50tbl, u vas 8,50 :DDDDDD
ale lekaren v inej krajine EU mi privatny recept od lekara odtialto vezme, ked to zaplatim ako samoplatca, to je posledna moznost, ked vsetko ostatne tu zlyha
myslim, ze neurourolog bude zasadny v tejto veci :-D
tak som mu povedala, nech mi vytlaci privatny recept a zozenim si ho z inej krajiny EU :DDDDDDDDD
sedel na tocivej stolicek bez operadla, skoro z nej spadol :DDD
on povedal, ze on je zo mna hotovy zakazdym
a aky budget ma urolog?
jeho zachvat? ocervenie, chyti sa za hlavu, otoci sa mi chrbtom a krici NEIN-NEIN-NEIN
a snazi sa mi nabulikat, ze 'to by Vam nijako nepomohlo' a pyta sa zdesene 'odkial to zasa mate?' :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a tuka na monitor ukazovakom na cervenu cifru jeho precerpaneho budgetu :DDDDD
kabel :DDD tak urolog zo mna chyta zakazdym infarkt, vzdy sa otoci chrbtom k PC, aby ma nemusel vidiet :DDDDDDD a na vsetko povie NEIN :D
a odvolava sa na svoj budget, toho mozem zabudnut, ale...nefrolog bol aspon zaujaty danou info, co mi na neho sedi, lebo je fajn clovek, takze uvidime...no a neuro-urolog, na toho sa pripravujem este len :D