caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Lulu ale ja som casto aj mimo, aj cestovacky...ale nebudem dalej vysvetlovat. Proste povedz Slovakovi, ze robis casto home-office, doteraz vzdy iba 'ty to mas super a zavidim ti'.
Lulu tak si hladaj pracu z domu teda, ked je to v open space na nevydrzanie. Ale ty si bola doma sedem rokov tusim a tiez ti bolo otrasne, teda tak si pisala..
Lulu, akonahle dokoncim vsetky pripady (tak este cca. rok), s tymto koncim, stokrat radsej v amb ako toto raz tu raz tam a ked doma, tak cele noci, cele vikendy, rano od 4 a pod.
Ak chces tak velmi mat pracu z domu, tak si ju zozen, ale zavisi velmi od toho, CO 'to doma' robis...a to, co robim ja, nie je ziadna slast, to mi ver.
Maoam - ale mne pílit netreba :D ja potrebujem cez zub vybrat vypln z kanalikov
ja to beriem z toho hladiska, ze pre mna je v open space robit a cestovat MHD nadludsky vykon, kedze mam stavy na odpadnutie, ja kazdy den zvladam boj, keby som mohla robit z domu, tak by to bola total ulava, to ze mam v praci podmienky a la ani wc, ani pit, internet mozem snivat, cert ber, ale to co pisem...plus ziadny vzduch tam ma totalne nici
Lulu - ja neviem, ale za OP u celustneho chirurga sa neplati nic, kedze je to operacia...zvlast ak musi umrtvovat, rezat, pilit a je tam hnis, ale mozno zijem v inom svete
Lulu - doma je doma, ehm, ked robis 16h a vstavas o pol stvrtej...
ale tak ok, mam to super, samozrejme, kazdy vikend detto...
kazdy ma na to iny pohlad
Maoam - no nie je, kazdy den niekomu volam, ved som aj obehala zubarov, moja dr. povedala ze na zubnej chirurgii mi nepomozu vraj, ale tak musim ist sa aspon opýtat, ako mam tak zit, este ma napadlo, ze zavolam tomu, kto mi to robil pred xy rokmi, ked to zabednil, mal by to aj vybrat, ja potrebujem endotonistu, ale s rozumnymi cenami, nie ze 400-800 e, toto sa nereze, ten drahy mi aj odpisal, to sa len vyberie napln a precistenim a spravnym vyplnenim sa uz zapal tvorit nebude
tak hej, ale predsa doma je doma...
tak vsetko najlepsie dodatocne, nevedela som
Lulu a mi nehovor, ze v celych Kosiciach nemate jedneho celustneho chirurga a ked je uz zapal a hnis, to sa musi operovat + ATB liecba a pravidelne kontroly, s tym nie su srandy, este si uhnas zapal okostnice alebo priamo celustnej kosti a to uz len bude supis....skoncis v nemocnici moja, ako ja 14dni.
P.S. celustni chirurgovia robia ambulanten OP a zakroky bezne kazdy den, su ovela viac doma v tom co robia a nedodrbu ta tak, ako zubari, preto celustny chirurg studoval okrem zubariny aj klasicku medicinu ;-) (dve VS)