Maoam - adventne okienko

Lulu2011

nuz o 12tej nevstavam, uz par mesiacov pracujem, cize vstavam ako kazdy bezny smrtelnik, okna dobrovolne umyva muz, ani by to odo mna nechcel :) domace prace porobene

Vojtoo

no to suhlasim :D
ked som vstaval o 12, tiez som nic nerobil, a to som pracoval z domu :D
ale potom som sa a celkom dobrovolne naucil vstavat okolo 5-6 a potom sa uz da zit lepsie :D
(a spat okolo 22-23)
ak by clovek vstaval dostatocne skoro (napr s vychodom slnka v lete) a potom makal hoci aj doma, tak stiha skonict pomerne skoro, skor nez nezba 8-16 praca samozrejme, plus usetri cestovanie atd..
ale myslim, ze domace prostredie je dost demotivacne, avsak velmi zalezi od okolnosti.
mne to vyhovuje.. lebo sa viem ovladat, co sa prace tyka, takze pokial chcem/musim tak nelenim.
a ten cas na cetovanie 1-3 hod denne, usetrim naprijemnejsie veci, ako nervacenie na cestach.. (ci uz dialnice a kolony alebo meskajuce a vlaky a podobne.)
motivacia je kluc :)
flakat sa da aj mimo-dom-prace.. a vice versa..

flegma

zdravim vospolok

no lula, ty o praci doma ani nerozmyslaj
pri tvojom rezime, ze vstavas o dvanastej, domace prace v podstate nerobis, mas 30 a este si nikdy neumyvala okna, varenie tiez nic, tak toho by si vela doma neurobila...
a tiez si myslim, keby si tolko nebruzgala po nete a nehladala si diagnozy, zilo by sa ti lahsie. bodka

Lulu2011

mohli by podla mna urobit nejake kancle pre ludi so psychickymi problemami, v praci som sice vykonna ako moji kolegovia, len ma to stoji 100 x viac usilia, nieco ako chranene dielne, raz som videla v telke taku kaviarnicku kde robili ludia s depresiami a inymi poruchami, proste kde sa o ich problemoch vie a aj pristup a vsetko je ine, ale tak to mozem snivat, poznam babu co je na tom tak zle, ze si denen vola zachranku a vzali jej invalidku, lebo zistili, ze maleho vozi do skoly, tak vraj zvlada...a ona je fakt inak doma v hroznych stavoch, keby nemala muza co ju uzivi tak skonci niekde ako bezdomovec, smutne :(

Lulu2011

ja ti nezavidim, len vravim, ze v ramci mojioch stavov by mi bolo lepsie, ludia s mojimi problemami su na invalidke, ale ja si to nemozem dovolit, tu taka praca nie je, mozno nejaka uctovnicka, alebo lepenie obalok :D tu prace na doma nie su rozsirene by som povedala