caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
flegma, ale dik za eufemisticke slova.. tak zavri okna ;-)
zdravim
ved som len clovek :D
Lost - chod sa uz hrat na ine pieskovisko, uz si to tu slubil niekolkokrat a zas dolezies
ty si ten typ, vyhodit dverami, vrati sa oknom
Maoam
aky vlak mi ma ujst?
toto fakt nechapem.
tie pralinky chapem, ale ten vlak ma fakt zaujima.
to ma byt akoze ten psycholog a praca? ci osobny zivot/vztahy? ci co ine ?
Kabel - ten Ubretid este nemam, neurolog usiel a to som bola v praci do 20h vcera.
*vyCHutnavanie jednotlivych vrstiev
Lost: pralinky nesluzia na to, aby sa zozrali v pocte 20ks naraz a pod., pralinky su najmä na vychutnavanie, pretoze ak su kvalitne, ide o moment slasti a vyhutnavanie jednoltivych vrstiev a chuti, nie o masivnu konzumaciu.
Preto sa pralinky caso predavaju len po par ks, male balenia, ked velke, tak maju vydrzat dlho alebo su pre viac ludi...
No tak si dalej pln detske sny, mozno v 40tke budes dospelejsi. A potom zistis, ze ti vsade uz usiel vlak.
kedysi mi chutilo obycajne BEBE (ten metrovy kolac), lenze to boli suroviny este surovinami, a dnes ? ten isty recept, s cez 10rocnou (ak nie 15) prestavkou, chuti uplne inak, alebo sa mi zmenili chutove ... kanaliky ci co :D
teraz uz ani horalka nie je horalka (nedavno som dostal od babky len tak, ze dostala a tak nam ako nvukom podarovala), lenze chutilo to tak polsky :D co uz no..
vsade sa setrii..
niekto hovori, ze uz ani ta zem nie je taka ako byvala :D ze zasadi vlastnu papriku a nechuti mu..
no neviem, toto budem sledovat tento rok..
uz sa na tie zeleninky od babky tesim :)
mimochodom, ta tatiana, stala 60korun, ked som si to kupoval, bola moja najoblubenejsia, v jednoduchosti je krasa..
keby som neni vyslovene otraveny cokoladou, mozno skusim :D
Lulu2011
bol som pre svajciarske pralinky :D kam sa hrabe tatiana :P cize vidis, defacto si beham kade som ako chlapcek chcel :D
plnim si detske sny = zeby ten stredny vek??? :D
ziadne konzervanty, ziadne farbiva, udajne super alske mliecko a samozrejme zaujimave chute :D
lenze problem je, ze ked tu mam 50 roznych chuti, tak sa mi miesajudost, takze nemozem to praskat od seba ako klasicku milku..