Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

flegma

kasli na pripad, prave vtedy, ked je clovek v dobrej nalade, obhaji toho viac, ako ked je nevyspaty a vystresovany :D
takze obtierala si sa, hej? :DDD nabuduce aj obchytkaj trosku :D

Maoam

a este ma jeden suhaj skusal zodvihnut :DDDDD tak som ta trocha poobtierala o chlapa :DDDD sice oblecena ale ...:D

no nic, idem ja do sprchy, nasadit nejaku omietku na tvar, trocha vlasy spravit, nech aspon urobim dobry dojem, uz ked budem tliachat nezmysly dnes

Maoam

no skoro odpadli, ja taky suchar poctivy vies ako..;D

hej, castejsie by mi take daco bodlo a snad to raz dotiahnem na normalnu osobu s normalnym vikendom :D

Maoam

flegma, si mala vidiet vcera tie pohlady, lebo uz som mala na sebe bundu a kamos zahlasil, ved ty mas rada Gintonic, nie? a ja hej a preco som ho cely cas nedostala? a v tom flasa, tonic a ja: ok, tak vyzliekam bundu :DDDDDDDDDDDD

a ostala som dalsie hodiny :D

Maoam

flegmus,to bola totalne spontanna akcia vcera, asi preto to tak super vypalilo :D

no len ako sa mi bude odovzdavat a obhajovat dnes kratko po obede, ked mam v sebe zvysky nalady a la ' na vsetko *****' a 'vsetko mi je v ****' :DDD

flegma

no Maoam, tak to ti tlieskam :DDD
konecne si dokazala vypnut a zabudnut na vsetok ten zhon okolo
len tak dalej a zachvilu to dotiahnes na volny cely vikend :D

Maoam

kabel, prosim neurob mi prednasku o kombinacii antiepileptik a trosky alkoholu :DDDDD ten Ubretid obdrzim dnes, dostala som sms

Maoam

nepopila som toho vela, ale tym, ze nepijem nic, mi to stacilo a malo to dve vyhody - akosi vsetci s omracenim zistili, ze ja som totalny pohodak a dokonca som aj vesela :DDDDDDDDDDDDDDD (ti co ma tak dobre nepoznaju) a s jednou babou, ktoru poznam 10r a nikdy ma nemusela, sme sa vcera prvykrat normalne porozpravali a dvaja chlapci sa ma spytali, ci som solo :DDD

ja si myslim, ze ja som vlastne este asi ani nezila, mala by som zacat....obcas takto vyjst...:DDD

no ale chapete, Maoam ide na obed o 11:30 a pride z obedu o 20h :D

Maoam

caute :DDDDDDDD, skoda ze som tu vcera nebola,
tak ja si narokujem na prve dva body zo zavetu od Kabel :D
hlavne tie knihy by som zhrabla ako prve, ujo Kabel znie zaujimavo, takze ostatne baby - paprce prec! :DDD

no baby, co ja? tak ja som cely tyzden robila + sedela nad 600-stranovym pripadom, az mi z toho v podstate preplo, v sobotu som stihla este nejake domace prace, nakup bla bla s tym, ze celu nedelu budem sediet nad pripadom a DOKONCIM HO, lebo dnes je odovzdavka :D

a viete, co sa vcera stalo? kamosi ma vytiahli von, ze na obed
Maoam sa vratila o 20h, pripita (!!!) a napraskana :D, jedlo bolo super, ale volaco do mna nalievali a ked som prisla domov, ledva som dovidela na stosy papierov a prisiel mi ten pripad strasne smiesny :D, pripadala som si ako prave vypustena z psych. kliniky, tak som sa zvalila na gauc a pozerala uz neviem co, nepamätam si, black-out, no a v noci som sa zobudila, narychlo zbuchala zvysok, zviazala to rano o 6 a dnes to odovzdam naverim panu Bohu, uz aj tak nemam cas :DDDDD nieco menit

tak takto sa Maoam spustila ale uz som to fakt potrebovala, lebo by mi bolo preplo definitivne a uz by som sa neprepla naspät

Kabel- tu ruzovu bluzku by som nahodou brala, lebo mne ruzova ide a z casu na cas mam zachvat zenskosti a prsia mam mensie dvojky, to by som asi zapla :DDDDDD