caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
kasli na pripad, prave vtedy, ked je clovek v dobrej nalade, obhaji toho viac, ako ked je nevyspaty a vystresovany :D
takze obtierala si sa, hej? :DDD nabuduce aj obchytkaj trosku :D
a este ma jeden suhaj skusal zodvihnut :DDDDD tak som ta trocha poobtierala o chlapa :DDDD sice oblecena ale ...:D
no nic, idem ja do sprchy, nasadit nejaku omietku na tvar, trocha vlasy spravit, nech aspon urobim dobry dojem, uz ked budem tliachat nezmysly dnes
akurat z toho vzislo to, ze mi ten pripad pride totalne smiesny teraz :DDD a neviem, ako to ustanem za dve hod
no skoro odpadli, ja taky suchar poctivy vies ako..;D
hej, castejsie by mi take daco bodlo a snad to raz dotiahnem na normalnu osobu s normalnym vikendom :D
flegma, si mala vidiet vcera tie pohlady, lebo uz som mala na sebe bundu a kamos zahlasil, ved ty mas rada Gintonic, nie? a ja hej a preco som ho cely cas nedostala? a v tom flasa, tonic a ja: ok, tak vyzliekam bundu :DDDDDDDDDDDD
a ostala som dalsie hodiny :D
flegmus,to bola totalne spontanna akcia vcera, asi preto to tak super vypalilo :D
no len ako sa mi bude odovzdavat a obhajovat dnes kratko po obede, ked mam v sebe zvysky nalady a la ' na vsetko *****' a 'vsetko mi je v ****' :DDD
no Maoam, tak to ti tlieskam :DDD
konecne si dokazala vypnut a zabudnut na vsetok ten zhon okolo
len tak dalej a zachvilu to dotiahnes na volny cely vikend :D
kabel, prosim neurob mi prednasku o kombinacii antiepileptik a trosky alkoholu :DDDDD ten Ubretid obdrzim dnes, dostala som sms
nepopila som toho vela, ale tym, ze nepijem nic, mi to stacilo a malo to dve vyhody - akosi vsetci s omracenim zistili, ze ja som totalny pohodak a dokonca som aj vesela :DDDDDDDDDDDDDDD (ti co ma tak dobre nepoznaju) a s jednou babou, ktoru poznam 10r a nikdy ma nemusela, sme sa vcera prvykrat normalne porozpravali a dvaja chlapci sa ma spytali, ci som solo :DDD
ja si myslim, ze ja som vlastne este asi ani nezila, mala by som zacat....obcas takto vyjst...:DDD
no ale chapete, Maoam ide na obed o 11:30 a pride z obedu o 20h :D
caute :DDDDDDDD, skoda ze som tu vcera nebola,
tak ja si narokujem na prve dva body zo zavetu od Kabel :D
hlavne tie knihy by som zhrabla ako prve, ujo Kabel znie zaujimavo, takze ostatne baby - paprce prec! :DDD
no baby, co ja? tak ja som cely tyzden robila + sedela nad 600-stranovym pripadom, az mi z toho v podstate preplo, v sobotu som stihla este nejake domace prace, nakup bla bla s tym, ze celu nedelu budem sediet nad pripadom a DOKONCIM HO, lebo dnes je odovzdavka :D
a viete, co sa vcera stalo? kamosi ma vytiahli von, ze na obed
Maoam sa vratila o 20h, pripita (!!!) a napraskana :D, jedlo bolo super, ale volaco do mna nalievali a ked som prisla domov, ledva som dovidela na stosy papierov a prisiel mi ten pripad strasne smiesny :D, pripadala som si ako prave vypustena z psych. kliniky, tak som sa zvalila na gauc a pozerala uz neviem co, nepamätam si, black-out, no a v noci som sa zobudila, narychlo zbuchala zvysok, zviazala to rano o 6 a dnes to odovzdam naverim panu Bohu, uz aj tak nemam cas :DDDDD nieco menit
tak takto sa Maoam spustila ale uz som to fakt potrebovala, lebo by mi bolo preplo definitivne a uz by som sa neprepla naspät
Kabel- tu ruzovu bluzku by som nahodou brala, lebo mne ruzova ide a z casu na cas mam zachvat zenskosti a prsia mam mensie dvojky, to by som asi zapla :DDDDDD