Maoam - adventne okienko

Maoam

baby, vymyslite mi nejaky novy job, kde budem mat menej stresu a uzivi ma, rozmyslajte a davajte tipy, daco si vyberiem :D asi sa preskolim alebo co, lebo mi drbne

kabel

Maoam, on je taky drobnejsi muz, navlecie si pricucnutu vesticku na hole telo, namaluje oci a kruti ritusou ako brazilska tanecnica :-D

Maoam

no podla toho, ako Davida opisujete, tak bude gay alebo minimalne bisexual, mozno boli manzelstva mensie alibi, v tej dobe...v tych rokoch to nebolo take jednoduche byt 'iny'

Maoam

Kabel - prepac, ale tu to nebudem nejak rozpisovat, kazdopadne som sa pri nom skoro zblaznila, bol to jeden z mojich najtazsich doteraz (623 stran - cize ja obsiazny) a normalne nebyt vcerajska, tak mi fakt prepne a uz sa neprepnem naspät a skoncila by som u psychiatra, ale este nejeden reset budem potrebovat...no a teraz som dostala echo, ze kym dostanem spravu, ako to dopadlo a ci to preslo, tak to moze potrvat, supis a cakaju ma dalsie aaaaaaaa pomoc, Ubretid MAM 50 tbl na odskusanie, viem ze sa to ma brat rano nalacno, tak od zajtra zacinam.

flegma

kabel - loool, tak to je dobreee, aka nahoda :DDDD
tak to si mozno videla moju prdel, my sme sedeli uplne dole na kraji smerom k javisku (ked som vyberala miesta, bola uplne prazdna tribuna a ja naivna, ze hento bude najlepsi flek, netusila som, ze budem mat zamrezovany vyhlad :D)
ja sa smerom hore moc neobzerala, takze videla som len ludi v mojej blizkosti
ej skodaaaa, ale maju sa vratit vo februari, tak bude druha sanca :D