caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Maoam, keby si videla tie Gahanove pohyby, tak prisahas, ze musi byt gay...to sa neda napodobnit, to musis mat v sebe. No a ten make-up oci k tomu a je to jasne :-D
Maoam, to aky pripad si spracovavala?
ale tak lutujem, ze som nevidela tetu Kabel s ujom Kablom in black, ako tancuju na Depeche Mode...Enjoy the silence........:DDDDDDDDDD
caute, no nemam z toho velmi dobry pocit, ale tak co, uvidime, co pride...nejake divne to bolo cele a malo casu, samy tlak, stres
neviete o nejakom jobe, kde by som nemala skoro ziadny stres, tlak, bavilo ma to a dobre by som zarobila?? teda ze by som sa normalne sama uzivila bez takeho smrtackeho tempa, ake vediem? lebo toto je fakt o drzku
no ten typek bol nejaky divny, uvidime, co z toho bude, dostala som povedane, ze 'sa to moze casovo potiahnut' no super a dalsie pripady cakaju jupiiiii
baby, po tom termine som musela ist do drogerky, nieco si kupit, lebo by ma slahlo o zem, tak som si kupila krem proti vraskam a lipgloss :DDD
a chcela som ist ku MOJEJ kadernicke, samozrejme beznadejne vybookovana ale dala mi termin...
zda sa mi, ze sa prepinam do nejakej divnej fazy :DD
Flegma a Kabel: tak to ma podrzte teda, sedeli ste obe v SH1 aj ujo Kabel tam sedel, teda aj tancoval, skoda, ze sa nepoznate, kks, mozno ste boli totalne blizko seba :DDDDDDD
inak ten David v jednom interview o sebe vyhlasil, ze JE gay, ale bol trikrat zenaty a ma aj deti, mozno je BI
videla som tam toho hrozneho byvaleho ministra obrany-galka
flegma, ked ti poviem, ze my sme boli tiez v SH1...
xxy :D to by bola inac aka sranda :D
ale vedla mna sedeli idioti, co cely koncert prefajcili
flegma a kabel sedei vedla seba na koncerte a nepoznali sa :D
aha, tak podla wikipedie je dokonca 3 krat zenaty a ma plno deti :DDD
tak potom dobre klame telom :D
no inac po druhej pesnicke som sa pytala segry, ci je teply, lebo tie pohyby, to by heterak podla mna nedal :D
mala som miesta na sedenie, SH1, najprv sme sedeli, lebo pizda za nami nevidelaaaa, ale potom mi to bolo u riti a tancovali sme (so segrou som bola) :D