caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
steaky nemusim
ja budem mat vecer steak
cauko kabel
och, mam v sluchadlach depeche
bryndzove halusky
neviem, ja idem dnes na grilovacku, kedze som dostala prikazom kazdy vikend nieco pre seba urobit, skrz toho, ze mam na stole kopu roboty, do ktorej sa mi absolutne nechce, no a zajtra budem teda varit, uvidime co, kupila som kadeco, tak uvidim na co budem mat chut
tebe dam tip: pecene kura, zeleninova polievka, rizoto, ryzova panvica (s kur. mäsom, zeleninou, ryzou, bla bla), zemiakovy nakyp, dusena kysla kapusta s mäskom a zemiakmi, atd. :D
:D no dobre, uz nebasnim
radsej mi baby poradte, co mam varit, nic ma nenapada
flegma: o tom minule basnil aj Lost :DD
ja bych najradsej niekam do tepla :DD raz ked budem bohata, kupim si vilu pri mori :D
flegma: v Luxembursku aj Holandsku je vraj celkom fajn, ale kedze som tam nezila, je to klasika a la 'pocula som od tretej osoby', cize ake su fakty, neviem, ale v Holandsku su vraj aj prijemnejsi a uvolnenejsi ludia (ako tu) a aj nizsie ceny za lieky :DDD, a nezarabaju vobec zle,a kurat ten jazyk, ehm, ehm......:DDDD no neviem, ci by som ho zvladla
Luxembursko je drahe, ale zato platovo super, takze asi nieco ako Dansko.
Skandinavka - norsky by som sa nenaucila asi nikdy, svedsky cca mozno, kedze maju v jazyku vela z NJ a AJ, no, Belgicko je sakra drahe, mozes sa opytat GoFruit z temy Vitarianske dennicky, kedze tam roky zije, tak ona by ti vedela dat konkretne infosky.
A este Svajciarsko je celkom lakave, ale...maju velmi prisnu imigracnu politiku, navyse nemam nem. obcianstvo, no a AT tiez nie je zle, zavisi ale velmi od branze, kam sa clovek dostane. Vravim, kebyze som IT-acka alebo inzinierka, v De by som sa mala super ;D.