Maoam - adventne okienko

Maoam

flegma,no ved tak, vramci navstevy SVK si dat ostrihat vlasy, melir bla bla + na privatne rp. odtialto nakupit lieky a som vybavena :D

a co sa este u vas oplati? teda okrem bryndze, tu tu nemame :D, teda neviem o tom, ale mozno 0vecka a Deria budu vediet, ak ju v DE kupuju, lebo ja neviem, kde, jedine co poznam je grecky ovci syr Feta

lilyianka

kabel len tak pre tvoju informáciu, nechápem ako si môžeš dovoliť napísať niečo také, že tie kvety boli šlohnuté.. akože sorry, ale to si prehnala ..nepoznáš mňa, ani môjho priateľa a vo veľkom tu píšeš ... samozrejme, že mi sám od seba nepovedal, koľko stála, asi má rozum nie ..lenže si viem spočitať 2 a 2 a dojsť na to, koľko cca to mohlo byť .... keďže som týžden predtým sama kupovala 5 ruží a vyšlo ma to na 25 eur .. sama uznávam, že je to veľa a tiež by sa za to dalo kúpiť mnoho užitočnejších vecí, ale kúpil mi to, čo vedel, že sa mi bude páčiť ....

Maoam

no a ked k tomu pridam to, co mi tu radila Kabel, ktore lieky sa mi oplati nechat si poslat na privatny rp. zo SVK, kedze stoja menej, ako doplatok za ten isty liek v DE..no asi by som sa mala poriadne zamysliet

Maoam

flegma - tak to mozes byt fakt rada, kks, mne uz kamosi zo SVK pisali, ze co som sprosta, ze sa mam prist dat ostrihat a urobit si melir na SVK ;DDDDDDD

Maoam

flegma: tiez neviem, co to tu stoji, ale ked kadernik stoji tolko, kolko som uviedla, tak ceny za tieto veci budu takisto vysoke, takze ani nemam zaujem to ist zistovat :D

Maoam

:DD tak take nieco som zialbohu osobne este nezazila :D (sponzorstvo alebo obdrzanie kreditky muza s vetou - kup si co len c hces ;D)