caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Maoam - tak na nemecko sa nehrabeme, najom 3 izboveho bytu najdes uz za 500, samozrejme, plus energie
flegma,nalejme si čistého vína, tiež by sa ti asi nepáčilo, keby ťa niekto riešil v inej téme a ešte aj takýmto štýlom ... hm?
lilyianka - vies, co je nadsazka? a hlavne netreba brat vsetko tak upato
flegma: :DD, i ked ceny za tieto veci su u vas v BA tiez nie prave najnizsie, co som pocula
i ked vodne, stocne, elektrinu a najom ti tazko nabalime
no tak ale napísať, že to bolo šlohnuté z Flory Ba, tak ha haha ... asi mi to teda nepríde moc vtipné .... ja osobne by som tiež nič také drahé nekúpila, ani ako tu vy píšete, že dať toľko za topánky a oblečenie .... to by ma ani nenapadlo, pretože je veľa pekných a lacnejších kúskov, ale tak kúpil kvety, tak ich kúpil, aj keď vydržali len týždeň, teraz sa pekne sušia .. nevyhodila by som ich ..
Maoam - netusim, co vsetko sa oplati, ale podla mna si zober dva lodne kufre, bude toho isto viac :D
lilyianka - klud, nik na teba neutoci a uz vobec nie na tvojho priatela
flegma ..ty si urob výlet do kvetinárstva a pozri si ceny ... a potom zistíš, že sú drahé
ale neviem, ci ten nerobia z kravskeho mlieka, nie som si ista, tym padom sa nejedna o ovci mliecny produkt hm