caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
teraz byvam v starej rachotine, sice je tu dobra izolacia, to sa robilo, chvalabohu aj okna, (prenajom ale), ale rozvody stare.........rury by bolo treba menit, majitel sa do toho samozrejme nema, takze novostavby, ked uz?
flegmus a este aku rozlohu? deti neplanujem, muza hej :D
flegma, ano, on si vzdy razil cestu najlahsou moznou formou na vsetkych frontoch, udajne aj vo vztahoch...ale podla mna ma debilnu povahu, to nezmenis, to je proste tak
TO je vymazane ;D
flegmus, keby si kupovala byt, aky by si kupila (tehla jasne, to sme uz preberali, aj poziciu podla svetovych stran, ale co sa tyka hluku od susedov - dom nechcem nikdy, ani nan nenasetrim, ale co by si odporucila do buducnosti, nejaky 4-bytovy panelacik z tehly alebo? budem vdacna za akykolvek tip) a na co este mam davat pozor, vdaka.
mozno preto, ze sa ma super, uz nevie, co od blbosti, je TO moc rozmaznane :D
no super, ale on ma fakt uplne vsetko, cely zivot sa mal a ma super, o to horsie to potom je, tie jeho vlastnosti, no nic, poslem TO do riti :D, uz ho mam vymazaneho aj z kontaktov :DD
stretla, takych, co zavidia aj nos medzi ocami je vela...
ale stretla si sa s takym clovekom uz, podobnym? to je neskutocne, neviem CO mi tak strasne zavidi, ze musi byt taky debil
posli, posli a tiez mu mozes k tomu popriat stastnu cestu :D
neviem, to je dg sama o sebe asi, no nic, poslem TO do riti