caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ok, vdaka
je to proste stary barak plus naokolo dost ludi, ktori sa obcas spravaju mierne asocialne, je to tu husto osidlene, to mi dost vadi
ale tak par veci je fajn, tie som odkukala a hladala by som ich v 'novom', cenovo vdaka za tipy od vas, tu zavisi velmi od lokality v danom meste (lepsia-horsia-najhorsia) :DD, lebo vramci mesta su rozdiely vsade a velke....
no to nie, to je fakt haraburda, tam jednu vec opravis, dalsie dve sa pokazia
jj, to aj tu stavali domy do blokov a do stredu dali ihrisko, kde teraz zasrani vykrikuju po nociach :D
co je tu fajn, je ze balkon je väcsi, uz taka mini-terasa s kachlickami
vyhoda - samostatne merace na elektrinu aj plyn
nevyhoda, mala kupelna, WC vramci kupelne (nie oddelene) a velmi uzka kupelna, tu musis byt stihla,aby si presla :DDD okolo umyvadla
bolo by tu treba vela investovat, no hlavne by bolo treba komplet vymenit rury, bolo by treba vymenit laminat (v 2 izbach je koberec), laminat je len zcasti v inych miestnostiach, je tu mala kuchyna, cize dvaja ludia si uz lezu po krku :D, ale tak da sa....uz som byvala v ovela horsich bytoch, cize nenadavam, ale neodkupila by som, tento dom sa staval nejako v 1961
ked zoberiem, ake tamplatite palky za najom a energie, tak bude tazke zrovnavat ceny
mozem ti dat ceny z BA, tu novostavba 2 izbaku zacina niekde na 95 000, ale holobyt, 3 izbak tych 65 metrov 125 000 - 140 000
take starsie uz obyvane, dvojizbak 80 000, trojizbak 100 000
no a panelaky (30 -40 rocne), ze treba rekonstrukciu, dvojizbak od 70 000, trojizbak od 85 000
no tato starina ma okna do vsetkych stran :DD to je fajn, lebo mas kam 'ujst', ked je v istej casti bytu horuco, tak mas kam ist do chladnejsej, akurat je ten barak stary, tu by som byt neodkupila, blbe je aj to, ze okolo stoja aj ine panelaciky a tento je presne v strede, co vytvara echo, ked v susednom dakto zapne nahlas hudbu, ozyva sa to tak, ako by ti ju zapol v tvojej miestnosti......to je debilne.....ale tak kedysi sa tak stavalo, do U a v strede su snury na pradlo (stojany) :DDD
ok a cenovo by si kolko bola ochotna dat za 60m2 povedzme v stredne velkom meste? (nad 100 000 obyv.)
a dobre by bolo, aby malo okna do viacerych stran, lebo uz som videla byty, kde boli vsetky okna namierene napr. na juh, to musi byt strasne peklo v tychto horucavach
nie prve ani nie najvyssie podlazie, zlaty stred, dalej lodzia je lepsia ako balkon (balkon je to, ked to trci z budovy, lodzia je to, ked je to zasunute v ramci fasady)
tehlovy panelacik, to sa mi velmi paci :DD
ono je v podstate jedno, ci tehla ci panel, ak je to zateplene, tie stare budovy zvuk prenasaju v podstte rovnako, pri novostavbach mas zvacsa konstrukciu betonovu a obvodove steny tehlove
neviem, aka vystavba je v daom okoli, ale isla by som po 10 - 12 rocnych bytovych domoch, do 6 podlazi (este 8 by som prizmurila oko), idealne len dva byty na podlazi (cim menej susedov, tym menej problemov)
rozloha, tak vies, sme zenske, cim viac, tym lepsie :D pre dve osoby je tych 60 postacujich