caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
po tom, com som sa zobudila v nedelu rano o 4:30 s tym, ze musim ist makat, som si povedala, ze im na to *****
tak to ta chvaaaaalim, len tak dalej :D
nech si pekne uvedomia, ze nie si stroj
teda pracovat budem, ale jednu vec som odmietla...:DD
13x
pocuvaj ma, ale by si ma mala pochvalit, na zajtra som ODMIETLA pracu, sice mi mozno nieco ujde, ale...musim niekde zacat :D
no ved toto a ked si zoberiem, kolkokrat si sa ty uz stahovala :D ja by na to asi nervy nemala, teda nie asi, urcite :D
ja na prerabky nemam nervy, mne staci stahovanie a veci ako napr. vymalovat izbu alebo vsetko umyt, vycistit, poskladat nabytok, napratat to z kartonov vsetko.....to som na nervy este par mesiacov po tom, nieto PRERABKA aaaaaaaaaaaaaaaa
presne, to je moje :D a nabytok, aj ked je to ovela drahsie, ako ostatok, ale uz len drevo, co mi vydrzi do smrti...........
*zostarla
na rekonstrukciu musi byt clovek stavany, kamoska kupila haraburdu a prerabala ho vyse roka a stale to nei je podla jej predstav (a to v nom nebyvala) a sama vravi, ze zostrala o niekolko rokov z tych nervov...
treba vyberat take, kde uz je vsetko hotove, maximalne vymenis kuchynsku linku, alebo obkladacky v kupelni, ked bude divoka farebna kombinacia :D
flegmus, mna by ani nenapadlo toto tu odkupit, lebo sa beztak urcite budem stahovat do ineho mesta raz, cize v tomto s najväcsou pravdepodobnostou neostanem zit....no a sla by som zit do väcsieho a hladala nieco ine, ale musim mat kriteria, no lacne to nebude, ale nemienim kupovat nieco stare, co musi byt komplet prerobene, to si mozem kupit rovno nieco hovote novsie so vsetkym :D