23 a stále panna - ako to vnímajú muži

okoloiduciXY

ja mám za chvíľu 22 a tiež to ešte nemám za sebou. vôbec sa nemáš za čo hanbiť, tvoj prvý bude podľa mňa rád že si naňho počkala. aspoň ja si to teda myslím :)

ferotaraba

v dnesnej dobe to nie je ziaden problem, da sa to rychlo napravit. ked len to ti dusu tiazi.
a potom uvidis kolko tych skusenosti si pobrala...

Slecna A.

Moj drahy mi tu sedi za chrbtom, lebo mam svoju dennu 10 minutovku na nete :D A kedze on bol moj prvy, opat sme prebrali tuto temu. Odkazuje, ze vacsina chlapov nieco take privita a su z toho naozaj stastni. Nie vsetci su radi, ked idu "do niecoho", co uz bolo niekolko raz "ojazdene" :) Zazit vela sexualnych partnerov totiz vobec nezaruci, ze budes uzasna v sexe :) Mozem to potvrdit z vlastnej skusenosti. Nemala som vela muzov a aj tak sex milujem a mam k nemu veeeelmi kladny vztah :) Nuz, ale kazda sme ina...
A potom su chlapi, ktore maju radsej tie "vychodene". A odvolavaju sa na to, ze vraj pannu nechcu preto, lebo sa po sexe citovo velmi naviaze na svojho partnera. Moja rada - neries chlapov globalne, ries toho, koho si najdes :)

Lulita

lost vsak sa dajte dokopy :)

podla mna to nie je vobec cudne, moj muz bol tiez v tom veku panic a je najlepsi na svete :)

lost

Aj ja mam otazku

Otazka hlavne pre zeny,

viem, ze tato tema tu uz neraz bola, ale predsa, vadilo by vam, keby ste si nasli chlapca, vsetko by bolo fajn, len mal by 23 a este bol panic,

lebo ja si pripadam uz strasne stary na to, ze nemam ziadne skusenosti a zacinam sa za to hanbit ?

Agnes999

sice muz nie som, ale poznala som par chlapov, co dosli o poctivost az nejak okolo 28 rokov. mnohym muzom to urcite vadit nebude, a tym co ano ti za to nestoja. tym ide len o jedno.

aadriaanka

A prečo by im to malo vadiť? Veď práve ten, s ktorým potom budeš môže byť rád, že našiel ženu ako si ty. Poznám aj také čo majú okolo 30tky a ešte nikoho nemali. Ja neviem či ty máš predstavu, že každý začne súložiť v 15tich alebo čo...