Otazka hlavne pre muzov,
viem, ze tato tema tu uz neraz bola, ale predsa, vadilo by vam, keby ste si nasli dievca, vsetko by bolo fajn, len mala by 23 a este bola panna,
lebo ja si pripadam uz strasne stara na to, ze nemam ziadne skusenosti a zacinam sa za to hanbit
23 a stále panna - ako to vnímajú muži
ja mám za chvíľu 22 a tiež to ešte nemám za sebou. vôbec sa nemáš za čo hanbiť, tvoj prvý bude podľa mňa rád že si naňho počkala. aspoň ja si to teda myslím :)
Ja sa za to nehanbím :D
v dnesnej dobe to nie je ziaden problem, da sa to rychlo napravit. ked len to ti dusu tiazi.
a potom uvidis kolko tych skusenosti si pobrala...
Moj drahy mi tu sedi za chrbtom, lebo mam svoju dennu 10 minutovku na nete :D A kedze on bol moj prvy, opat sme prebrali tuto temu. Odkazuje, ze vacsina chlapov nieco take privita a su z toho naozaj stastni. Nie vsetci su radi, ked idu "do niecoho", co uz bolo niekolko raz "ojazdene" :) Zazit vela sexualnych partnerov totiz vobec nezaruci, ze budes uzasna v sexe :) Mozem to potvrdit z vlastnej skusenosti. Nemala som vela muzov a aj tak sex milujem a mam k nemu veeeelmi kladny vztah :) Nuz, ale kazda sme ina...
A potom su chlapi, ktore maju radsej tie "vychodene". A odvolavaju sa na to, ze vraj pannu nechcu preto, lebo sa po sexe citovo velmi naviaze na svojho partnera. Moja rada - neries chlapov globalne, ries toho, koho si najdes :)
lost vsak sa dajte dokopy :)
podla mna to nie je vobec cudne, moj muz bol tiez v tom veku panic a je najlepsi na svete :)
sice muz nie som, ale poznala som par chlapov, co dosli o poctivost az nejak okolo 28 rokov. mnohym muzom to urcite vadit nebude, a tym co ano ti za to nestoja. tym ide len o jedno.