Otazka hlavne pre muzov,
viem, ze tato tema tu uz neraz bola, ale predsa, vadilo by vam, keby ste si nasli dievca, vsetko by bolo fajn, len mala by 23 a este bola panna,
lebo ja si pripadam uz strasne stara na to, ze nemam ziadne skusenosti a zacinam sa za to hanbit
23 a stále panna - ako to vnímajú muži
Moja frajeka mala 27 ked oto prisla a ja som si to cenil. Nie ako tie dnesne baby v 15 to uz je•• e
alllen, som muz, mam po 20tke, a tiez som este panic:D. Ja by som bol naozaj neskutocne stastny, keby som bol pre svoju pravu, tym prvym v zivote:), snad aj poslednym:D. Ale tak celkovo co sa toho tyka, podla mna, uplne kazdy normalny, kto by o teba stal, chcel mat s tebou vazny vztah.. urcite by bol nesmierne stastny:), ze si prednim neodskusala pol mesta.. malo by to aj dlhodobe klady. Taky muz by ti veril, ze ho len tak nepodvedies
..sa ti naozaj čudujem že sa tak samú seba nízko hodnotíš...v 23 rokoch sa nemáš prečo hanbiť keď si panna..toto nie je narozdávanie len tak mirnix dirnix,nechaj si to pre niekoho kto si to zaslúži:)
praveze su urciti muzi ktori su velmi konzervativni, napr moj ex /nemenovane Mastne Bravisko z vedlajsej temy/, ktory by toto velmi uvital a ani by sa so mnou nerozisiel tak ako teraz. praveze on mi vycita, ze mam uz urcite zivotne skusenosti /ako vacsina zien po 30tke/
napriklad ?
kup si psa..
Tyhle afery vsechny jenom otravuji, ja bych vsechny ti vztahy zakazala !
Je mi 28 a jsem panna a už to tak zůstane. Jsem hodně neatraktivní a nikdo o mě nikdy neprojevil zájem.
Teď už by bylo hodně divné začínat, navíc kdybych aspoň byla pěkná, když už nemám žádné zkušenosti... Tím by se to aspoň trochu kompenzovalo. Dneska jde každému jenom o vzhled a sex.
Zvykla jsem si žít sama. Nedokážu si už ani představit, že by to mohlo být jinak.
je to tvoja vec, ked to niekomu prekaza tak nech ide vies kam :D mozno by vrtalo v hlave, preco este nikoho nemala, nebude niekde problem v nej samotnej? no ale ak nie si odľud, potom sa nemusis bat, mne osobne sa to pride ako primerany vek, nie zacat v 15tich ked ste este deticky.
ale nic si z toho nerob, mozno si prave ta co nemala stastie a tesne ste sa minuli:)