Ahojte, minule som čítala článok tu na zdraví o prospešnosti hladovky zo zdravotného hľadiska. Aké sú vaše názory/skúsenosti?
Hladovka - čo si o tom myslíte?
moja starka si od pradaaavna dava vzdy v piatok post. Pije vodu, caje...A myslim, ze celkovo jej to pomaha na taku "ocistu" . Niektori ludia uznavaju nepapat nic pocas splnu. A to sa paci aj mne, pretoze ked som to dodrzala niekedy, citila som sa akosi lepsie. Ale inak neuznavam take, ze drzat hladovku kvoli tomu, aby clovek schudol....Takze skus hladovku pocas splnu mesiaca :)
a este som zabudla ze moze rozhodne narobit ovela viac skody ako uzitku lebo je aj narocne ju robit spravne
ze to je super vec, uplne najlepsi sposob ako detoxikovat telo, zbavit sa chorob, omladnut a celkovo nabrat energiu.
ALE!! vyzaduje si to poriadne nastudovanie danej problematiky, spolupracu mozno aj s lekarom ak je to dlhodobe, a najma premysleny plan, ako zacat najprv s jednym dnom do mesiaca, potom do tyzdna a postupne pridavat..takisto sa niekedy odporucaju popri tom aj crevne sprchy, klystyry lebo telo sa zbavujes velkeho mnozstva odpadu
a samozrejme pevnu volu
ale zalezi aj kolko chces hladovat- na 1.2 dni nepotrebujes nejaku mimoriadnu pripravu, lenze takato kratkodoba hladovka ani nema bohvieaky efekt