Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hladovka - čo si o tom myslíte?

pomaranc99

a prave pre nas co sa venujeme kulturistike je hladovka dobra blbost, lebo telo ako prve zacne brat ziviny zo svalstva...

Jefitto

Má blahodarný vplyv na zdravie, ale iba taka jednodňová napríklad. Proste jeden deň napríklad nekonzumuj vobec nič a pi iba čistú vodu a uvidíš... a žihľavový čaj bez cukru

doubledog

adrianka
ak sa venujes kulturistike, tak je pre teba hladovka velmi vhodna.
a nezlakni sa ubytku svalstva, to odchadza hlavne voda a cukry.

ale ak to budes skusat, nastuduj si, ako treba robit navratovku - tj ako prechadzat naspat na stravu.
to je najtazsia cast, nejest je lahke, ale neprepchat sa po skonceni hladu je velmi tazke. tam spravi kazdy clovek chybu a zje privela :)

RNG

Ked ma clovek roztiahnuty zaludok, ma drzat z casu na cas jednodenny post, a naucit sa jest mensie davky jedla. Vyhladovanie na kratky cas to nespravi.

Lulita

adrianka - mne by stacili tie 2 priecne ciarky po bokoch brucha, ale neviem, ake by to bolo teraz, ked som uz po porode, ci brusne svaly nemam uz predsa len trochu rozidene...pekne brusko som mala ked som civila 2 x denne brusaky po 50 x 2 denne, ako pises, neskor 2 x 100 denne, u mna je najvacsi problem bocny tuk, ten "nadriflovy" toho sa zbavit...