Ahojte, minule som čítala článok tu na zdraví o prospešnosti hladovky zo zdravotného hľadiska. Aké sú vaše názory/skúsenosti?
Hladovka - čo si o tom myslíte?
Myslim, ze lepsie by bolo ist postupne tak ako to tam aj pisu k hladovke. Postupne si stahovat zaludok. Ja som teraz zjedla toffifee :( ale na svoju obhajobu musim povedat, ze som si to nekupila ja, ale dostala som ho. A zistila som, ze tam davaju polohnile lieskove oriesky! Co si myslia, ze na to ludia nepridu?!
No zaujimava dieta...ale nechcete najprv hladovku par dni kvoli stiahnutiu zaludka?? Neviem u mna je to tak s dietami ze aj ked si uz poviem ze to vydrzim stale si dam nieco sladke alebo co mi ide na chut...a tento mesiac mi extremne chuti tak si musim ten zaludok co najsvor stiahnut
Od zajtra idem s Miriama11 na dietu Stefana Margity, to bude 2 tyzdne tak potom? Mozes ist tiez s nami na tu dietu a potom pojdeme na hladovku
Velmi rada,miss white :) ...presne som hladala cloveka na to!Takze kedy chceme zacat?
Ja by som to mozno skusila, ale nechcem hladovat sama. Budes hladovat so mnou MiaV?
www.cez-okno.net
a co toto?? co tak to skusit?
Já, nie. Ja by som práveže ešte mohla nejaké tie dve kilá pribrať :) A pritom jem rada a často. Ale to budú asi gény :)